Foto: Istockphoto

10 saker du med barn känner igen i vintertider

Husliv

Nog för att barn är bland det bästa som finns, men på vintern är livet som förälder inte alltid lika fantastiskt.

1. Om det tar lång tid att gå till förskolan i vanliga fall är det INGENTING mot vad det tar nu.

 

2. Vintersnoriga barnnäsor. Snor här, snor där, snor snor everywhere.

 

3. Kostnaderna som kommer med att barnen växer en meter per säsong...

 

4. På med 437 plagg varpå ungen säger "Jag måste kissa!".

 

5. Snö. I. Hela. Hallen.

 

6. Din tidigare så vackra julgran ska nu pyntas med alla möjliga (och omöjliga) saker som barnen har tillverkat själva på förskolan. 

  

7. Hela vintern är som en enda lång parad av förskolebaciller – som alla smittar dig.

 

8. Dina fingrar och tår kommer aldrig att återfå sin känsel helt efter alla timmar på lekplatsen i minusgrader. Är barn immuna mot kyla eller?

 

9. Släpa pulkan uppför backen igen och igen och igen och igen.

 

10. När du ser din rosiga unge le lyckligt (och framförallt somna tidigt) efter en dag i snön är det värt allt ovanstående. I alla fall nästan. 

16 november 2017
 
Mer om Husliv

Så blir ditt husliv – partiledarna svarar: Stefan Löfven

Husliv Skärpta amorteringskrav, ökat rot-avdrag eller slopat strandskydd, vad är viktigast för dig som villaägare? Sveriges riksdagspartier svarar på frågor om husliv. Statsminister Stefan Löfven ger svar på tal.

Annons

Södra Sveriges främsta fritidsresort

Husliv Till Isaberg Mountain Resort kommer många första gången de står på ett par skidor. Andra väljer att besöka Isaberg och de småländska skogarna under...

Annons

Vad sa du?

Husliv Enligt vissa undersökningar väntar många upp till tio år med att söka hjälp för sina hörselproblem. Audionomen Lotta Hannu från Bra Hörsel uppmanar...

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmarks liv i villa!

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.

Nyårsinspiration: Alla våra bästa tips samlade

Husliv 6 fantastiska efterrätter till nyår, så lyckas du med nyårsfesten och här är reglerna som gäller för fyrverkerier. Vi har samlat alla våra bästa nyårsar...

15 anledningar varför vi både älskar och avskyr vintern!

Husliv När den första puderlätta snön faller är det lätt att uppfyllas av vintrig harmoni. Men när det några minuter senare har omvandlats till ett slaskinferno är det svårt att inte misströsta. Här är 15 anledningar till varför vinter är både den bästa och värsta årstiden!

Gry Forssell: ”Jag satt hemma i köket och grät”

Husliv Hon är välkänd från både radio och tv men lever också ett helt vanligt villaliv med familj och hund. För Vi i Villa berättar Gry Forssell om ett omtumla...

Res smart och billigt i jul

Husliv Att resa kring en högtid är oftast kostsamt. Fredrik Brändström, chefredaktör på Vagabond, tipsar om vad du kan göra för att spara på slantarna!