Annons

Renovera och bygga badrum

Ska du bygga eller renovera ditt badrum och söker information om såväl regler för våtrum till inspiration för badrumsinredning samt expertråd för hur du kan säkra badrummet mot fukt? Här samlar vi alla guider du behöver – från hur du installerar en ny toalettstol till hur du ska tänka när du inreder badrummet. Helt enkelt allt du behöver veta för att få ett både snyggt och funktionellt badrum, oavsett om du bara ska renovera din lilla gästtoalett eller om du drömmer om ett stort och lyxigt badrum.

Kanske ska du förverkliga din dröm om att bygga en bastu och söker en handfast guide till hur du bygger en egen bastu hemma, eller hur du ska tänka när du vill köpa en bastustuga till trädgården. Här hittar du alla tips och råd.

Badrumsinspiration och inredning

Här hittar du dessutom mängder med badrumsinspiration och tips kring badrumsinredning: allt från hur du ska tänka när du ska köpa badkar, till vilka olika trender och modeller det finns på marknaden – från lyxiga eller prisvärda bubbelbadkar till klassiska badkar med lejontassar. Här får du också information och råd när du ska köpa en ny blandare, dusch eller tvättställ – och hur du installerar dem på ett säkert sätt för att förhindra vattenskador.

Sätta kakel och klinker

Läs våra steg-för-steg guider för dig som själv vill sätta kakel, klinkers eller mosaik i badrummet både enkelt och säkert. Ta del av nya och roliga kakeltrender, från stilrent och klassiskt kakel till natursten eller trendigt mönstrat – som marockanska kakelplattor.  Här finns även experternas råd kring hur du sätter golv och väggar i ditt badrum, som vilket lut golvet bör ha i ett våtrum.

Badrumsbelysning och badrumsel

Funderar du över belysning i badrummet? Inspireras av olika lösningar och få expertråd kring hur du kan ljussätta ditt badrum, samt hur du ska tänka när du ska välja lampa – kanske vill du ha infällda spotlights i taket, en sminkspegel med bra belysning eller kanske en fin kristallkrona. Läs också om vad du ska tänka på när du ska installera golvvärme och vilka golvvärmesystem det finns att välja bland.

Tvättstuga och vitvaror till badrum

Här finns även råd, inspiration och inredningstips för dig som ska renovera din tvättstuga, eller bara vill ge den ett lyft med allt från praktisk förvaring till nya, smarta vitvaror. Här samlar vi bland annat de senaste testerna av vitvaror som tvättmaskiner och torktumlare till badrummet.

 

Läs mer Göm
Sortera på:
Filtrera efter typ:
Annons
Badrum
0
Hej ! Vi vill gärna renoverar flera badrum och tvättstugan i vårt hus. Huset är byggt 1967 och de rören samt avloppen är delvis från 1967. Vi har...
Inredning
I samarbete R&R Betongstil
Om du är intresserad utav betonggolv, betongväggar eller bänkskivor i betong så är Betongstil den rätta leverantören för dig.
Badrum
0
Hej Undrar över följande: Jag har drabbats av en fuktskada i mitt badrum och har nu hantverkare som åtgärdar detta. Har fått ok från försäkringsbo...
Husliv
0
Miljövänliga rengöringsmedel är enkelt att själv blanda ihop, och resultatet blir skinande rent. Vi i Villa visar hur du går tillväga!
Golv
0
Går du i tankar på att byta ut golven hemma? Vinylgolvet ger intryck av äkta trä och finns i många verklighetstrogna mönster. Med sitt patenterade...
Läsaridéer
0
Ett tekniskt badrum med sensorstyrda kranar och vindrutetorkare på spegeln – här är månadens läsaridé!
Toalettstolar
0
Använder du toaborsten efter att du gått på toaletten? Här är våra snuskiga badrumsvanor!
Badrum
0
Du behöver inte renovera hela badrummet för att det ska kännas som nytt. Här är tipsen som gör rummet snyggare utan att du behöver ta bort en enda...
Badrum
0
Senaste testet visar att det fortfarande finns brister i merparten av de branschgodkända tätskikt som är vanliga i villor, radhus och fritidshus i...
Badrum
0
Undrar du hur landets fulaste badrum ser ut? Familjen Söderlund i Stöcksjö kammade hem vinsten i vår stora tävling tillsammans med Comfort!
Badrum
I samarbete med Comfortkedjan
Att renovera eller bygga ett nytt badrum är inget man gör i en handvändning, men Comforts badrumsguide hjälper dig tillrätta! Den här delen handlar...
Badrum
1
Vi har testat knepet som fixar bort imman på badrumsspegeln. Allt du behöver är tandkräm!
Vi i Villas policy
Avbryt

Här kan du bli medlem i Vi i Villa genom att logga in med ett befintligt konto från sociala medier eller genom att skapa ett nytt konto, kopplat till din e-postadress nedan.

Som medlem får du tillgång till erbjudande och rabatter från våra leverantörer. Du kan också enkelt deltaga i våra tävlingar och forum när du är inloggad som medlem på webbplatsen.

Läs mer om medlemskapet och hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Annons