Vanliga frågor och svar – Vi i Villa-klubben

Hur blir jag medlem?

Du blir medlem i Vi i Villa-klubben genom att skapa ett nytt konto här. Fyll i din information och logga sedan enkelt in uppe till höger på sajten. Under kategorin Vi i Villa-klubben hittar du alla medlemsfunktioner, artiklar och erbjudanden du som medlem har tillgång till.

 

Vad får jag som medlem?

Du får tillgång till våra exklusiva artiklar, smarta guider och ritningar. Du får även möjligheten att delta i våra tävlingar med chans att vinna exklusiva villaprodukter, och dessutom ta del av alla fördelaktiga erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners. I samarbete med Lawline erbjuder vi också kostnadsfri juridisk rådgivning. Du har även möjlighet att enkelt spara och filtrera bland dina favoritartiklar och erbjudanden.

 

Kostar det att vara medlem?

Om du blir medlem just nu blir du det kostnadsfritt – du betalar alltså ingenting för att vara medlem i klubben under hela år 2017.  Därefter kostar vårt premium-medlemskap där du får tillgång till hela klubben för 399 kr/år.

 

Jag får era mejl så jag är redan medlem i Vi i Villa-klubben, men kan inte logga in. Varför?

Du som får våra nyhetsbrevsmejl är inte automatiskt medlem i Vi i Villa-klubben. Vi har sedan en tid bytt system och därför behöver du bli medlem på nytt i klubben, vilket du enkelt (och just nu gratis!) blir här

 

Vilken typ av juridisk rådgivning får jag?

Som medlem får du Vi i Villas eget direktnummer hos Lawline, där du får tillgång till gratis juridisk rådgivning av skickliga juriststudenter. Lawline erbjuder även rådgivning via betaltjänster, om du känner att du behöver ytterligare rådgivning efter gratisrådgivningen. Frågorna på Lawlines webbplats besvaras av juriststudenter helt gratis och Lawline och Vi i Villa/Bonnier Publications AB tar därför inget ekonomiskt ansvar för rådgivningen.  

 

Vilka fördelar får jag hos Refundera via Vi i Villa?

I samarbete med Refunder, Sveriges största cashbacksite, ger Vi i Villa dig som medlem dubbel återbäring. Genom att nätshoppa via Refunder får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butikerna de samarbetar med. Det enda du behöver göra för att ta del av den extra återbäringen är att bli medlem och sedan börja shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp. Mer om dina fördelar hos Refunder hittar du här (länk till nya texten).

 

Kan jag tävla utan att vara medlem?

I de flesta tävlingar hos Vi i Villa behöver du vara medlem och inloggad för att kunna vara med och tävla. 

 

Hur byter jag mina användaruppgifter?

Klicka på ”Min profil” och knappen ”Redigera min profil” för att redigera din information. Du kan ändra allt utom mejladress. Om du byter mejladress behöver du mejla [email protected] för att få hjälp att lägga in din nya mejladress.

 

Jag vill inte ha mejl/nyhetsbrev längre, vad gör jag?

Längst ner i mejlet finns en avregistreringslänk du enkelt själv kan klicka på. Vid problem kring detta, kontakta [email protected].

 

Hur går jag ur klubben?

Du kan när som helst gå ur klubben. Mejla då till [email protected] och uppge din mejladress.