Spana in de här fina fynden från vår webbshop!
Spana in de här fina fynden från vår webbshop!

9 fynd för ett härligt sommarliv!

Trädgård

Äntligen dags att flytta ut i trädgården! Här hittar du en gungande solstol för lata dagar, en proffsig sekatör och en smidig liten grill. Spana in dessa fina fynd från vår webbshop!

Av: Sandra Holmes, 03 maj 2021

 

Artikeln innehåller annonslänkar.

Annons

Praktiskt och lärorikt

1. Big Green Egg Minimax är en mångsidig keramisk kamadogrill där du kan grilla, röka, baka, och använda indirekt värme. Den är 50 cm hög och passar bra att ställa på ett bord. 11 943 kr.

2. Bli ett odlingsproffs med boken Maxad skörd i din pallkrage skriven av Eva Robild. Här får du massor av tips och tricks för att lyckas med skörden i dina odlingslådor. 89 kr. 

3. Vattna med snyggt stril med denna svarta vattenkanna från House Doctor. Den är 25 cm hög, och gjord av järn och zink. 471 kr. 

Odla med stil

4. Ljuslyktan Hurricane från Stelton kan användas både inomhus och utomhus året om. Den smarta designen gör att regnvatten rinner av automatiskt. Lyktan är gjord av stengods och PP-plast, och är 24,5 cm hög. 399 kr. 

5. Praktisk odlingslåda på hjul som du lätt rullar runt på din terrass eller balkong. Finns i olika storlekar och är gjord av galvaniserat järn, eller ogalvaniserat järn (som med tiden får en snygg rostig patina), av märket Land Garden. Från 954 kr. 

6. Sekatörernas Rolls-Royce är en Felco-sekatör i stål med sidoskär, tillverkad i Schweiz. Passar för all typ av beskärning i trädgården för grenar på upp till 25 mm i diameter. 575 kr.

Vackra mönster

7. Bli kvitt myggen i sommar! En effektiv elektrisk mygg- och insektsfälla som är lätt att rengöra, energisnål och snygg. Perfekt för både uteplats och campingsemester! 249 kr. 

8. Den här solgungan är en bekväm solstol med härlig gungfunktion. Den är gjord av oljad ask och har ett vackert tyg med mönster av pilblad från William Morris. 3 800 kr. 

9. Duka upp finfikat på brickan Blues med mönsterdesign av Nadja Wedin. Finns i flera storlekar och färger. Brickorna är gjorda av formpressad björk och tål maskindisk. Från 254 kr. 

Dessa och ännu fler fina produkter inom trädgård hittar du i vår nätbutik på viivilla.se/shoppen.

03 maj 2021 Sandra Holmes
Annons
Annons
Mer om Trädgård

Så fixar du finaste blomkorgen

Trädgård Sätt ihop somrigt härlig syren, pion och allium, och överraska gästerna med en härlig sommardoft i en korg.

"Hur får vi bukt med slyn i trädgården?"

Trädgård Hjälp - hur får vi bukt med slyn? Här är expertens svar!

Experttips inför poolbygget

Trädgård Sugen på att svalka dig i en egen pool i sommar? Vår expert vet vad du behöver tänka på inför poolbygget.

Annons

Ansa trädgården med rätt maskiner

Trädgård Är det verkligen nödvändigt med en robotgräsklippare? Hur ska jag bära mig åt för att ta hand om min gräsmatta? Marika Bernhardsson från Hornbach har svaren du alltid har letat efter.

Inglasat nöje – läsarnas underbara växthus

Trädgård Sugen på att bli med växthus? Gör som Vi i Villas läsare Sara, Annika och Fredrik – köp ett färdigt, eller bygg ett själv!

Så får du en fantastisk gräsmatta

Trädgård Att få en greenliknande gräsmatta kanske känns omöjligt, men faktum är att det är enklare än du tror. Kom igång tidigt på våren och avsätt tid och lite...

Odla utan jord – testa hydroponisk odling

Trädgård En önskan om färska kryddor och krispig sallad men brist på utrymme och traditionella odlingsmöjligheter? Testa hydroponisk odling som innebär att du odlar utan jord.

Picotee Pink – årets pelargon 2018

Trädgård Den hortensialika Picotee Pink har utsetts till Årets pelargon 2018. Här tipsar trädgårdsmästaren som odlat fram juryns favorit om hur du tar hand om...

Digitala trädgårdstrender

Trädgård VR-teknik som hjälper dig planera trädgården, en app där du bygger ditt eget växtbibliotek och prenumeration på nanoodling i hemmet. Här är de digitala...