I samarbete med Eon

(Avslutad) Vinn en elcykel från Eon, värde 18 500 kr!

Tävlingar

Var med och tävla om en elcykel från energibolaget Eon! Svara rätt på frågan nedan och motivera varför just du bör bli ägare till en elcykel.

Tävla med Eon om en elcykel, värde 18 500 kr, perfekt för dig som vill träna och cykla till jobbet i höst. 

Så tävlar du:

Svara på tävlingsfrågan och fyll i tävlingsformuläret nedan. Tävlingen pågår till och med den 22 september. Vinnaren meddelas 26 september. Juryn består av Vi i Villas redaktion. Vi i Villas tävlingsvillkor och policy hittar du här.

Annons

Du kan vinna:

En elcykel från energibolaget Eon värde 18 500 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävla här

Svara rätt på frågan nedan och motivera varför just du bör bli ägare till en elcykel.

Solen är större än jorden, men hur mycket större är dess diameter?
Motivera varför just du ska bli ägare till en elcykel från E.ON. Du måste få med orden sol och E.ON i din motivering. Lycka till!
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
Mejladress:
Jag har läst och accepterar Vi i Villas tävlingsvillkor och policy, vilket innefattar ett samtycke till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen.
 

Vinnare:

Lotta Ranefjärd, Hällingsjö med motiveringen: "Jag önskar inget hellre än att min mamma kunde vinna denna fina elcykel från E.ON! Hon har inget körkort och har cyklat överallt hela sitt liv men orkar inte riktigt lika mycket längre. Inte så konstigt då hon är 72 nu... Solen må lysa starkt men jag ser framför mig hur den bleknar i jämförelse med hennes leende när hon kommer cyklandes!"


Tack till alla som deltagit och skickat in bidrag! Vill du köpa en elcykel eller läsa om hur det fungerar med en elcykelpremie? Klicka här

 

22 augusti 2017
Annons
Mer om Tävlingar
I samarbete med Vingården

Vinn en bok eller video från Vingårdens förlag, värde upp till 532...

Tävlingar I dagens lucka har tio personer chansen att vinna en valfri bok eller video från Vingårdens förlag, värde upp till 532 kr. En perfekt julklapp!

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

I samarbete med Otovo

Vinn en solcellsanläggning värd 70 000 kr!

Tävlingar Funderat på att skaffa solceller men inte riktigt kommit till skott? Missa då inte veckans adventslucka där Otovo tävlar ut en komplett solcellsanläggning till ett värde av hela 70 000 kronor! Allt ingår – från projektering till färdig installation.

I samarbete med Leakomatic

Vinn en vattenfelsbrytare, värde ca 6000 kr!

Tävlingar Se till så att 2019 inte blir året ni får vattenskador! I dagens kalenderlucka har 2 personer chans att vinna varsin M3i vattenfelsbrytare från Leakomat...

I samarbete med SF Anytime

Vinn 10 st valfria hyrfilmer hos SF Anytime, värde 490 kr!

Tävlingar Är du en av alla dem som tycker att filmer hör julen till? Då vill du inte missa dagens kalenderlucka där 2 personer har chans att vinna 10 st valfria...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn barnboken Puck lär sig cykla

Tävlingar Knäpp hjälmen och börja trampa – det är dags att lära sig cykla. Nu kan du vinna barnboken Puck lär sig cykla, som riktar sig både till den som ska hitta balansen och den som ska släppa taget.  

I samarbete med Blueair

Vinn en högpresterande luftrenare, värde 1 545 kr!

Tävlingar Missade du chansen att tävla om en luftrenare i går? Då får du en ny chans i dagens kalenderlucka där 2 personer har chansen att vinna varsin luftrenare...

Vinn Linas Matkasse i 6 månader!

Tävlingar Nu kan du vara med och vinna ett halvårs leverans av Linas Matkasse! Du får 13 leveranser av Originalkassen som kommer hem till dörren varannan vecka....