Vi i Villas julkalender 2018

Tävlingar

Nu är det dags igen! Den 1/12 startar Vi i Villas populära julkalender och den 2/12 kör vi igång adventskalendern. Tävla varje dag fram till jul och vinn priser värda över 170 000 kr!

Missa inte chansen att vinna mängder med fina priser i våra kalenderluckor! De spännande priserna kommer från några av Vi i Villas samarbetspartners inom allt från inredning till resor och renovering. Varje söndag i fyra veckor framöver öppnas en ny lucka i adventskalendern och varje dag mellan 1-24 december öppnas en ny i julkalendern.


Observera att adventskalenderluckorna är öppna och går att tävla i under en vecka och julkalenderluckorna under en dag. Klicka på luckorna nedan för att öppna de aktuella tävlingarna.


Lycka till!

 

Annons

Adventskalendern 2018

Klicka på bilderna för att komma till tävlingarna. Om bilden inte går att klicka på betyder det att tävlingen inte startat än, eller att den redan är avslutad.

 

 

Julkalendern 2018

Klicka på bilderna för att komma till tävlingarna. Om bilden inte går att klicka på betyder det att tävlingen inte startat än, eller att den redan är avslutad.

30 november 2018
Annons
Mer om Tävlingar
I samarbete med Qoali

Vinn täcke och överdrag, värde 4294 kr!

Tävlingar I dagens kalenderlucka tävlar Qoali ut ett tyngdtäcke med överdrag värt 4294 kr, samt två presentkort. Låt 2019 bli året du optimerar din sömn!

Tävling: Vinn tapeter för 9000 kr!

Tävlingar Färg och mönster på väggarna har aldrig varit trendigare än nu. Tapeter skapar ett personligt och ombonat hem som är svårt att få med målade väggar....

I samarbete med Arken Zoo

Vinn ett presentkort hos Arken Zoo, totalt vinstvärde 1500 kr!

Tävlingar I dagens lucka tävlar Arken Zoo ut tre presentkort, totalt vinstvärde 1500 kr. Ett måste för dig som vill köpa lite djurvänliga klappar till din bästa...

I samarbete med Tormek

Vinn en våtslipmaskin, värde ca 3100 kr!

Tävlingar Inled 2019 med vassare verktyg! I dagens lucka har du chans att vinna en våtslipmaskin från Tormek värde ca 3100 kr.

I samarbete med Naturbokhandeln

Vinn en kikare, dagbok eller mugg, värde upp till 4890 kr!

Tävlingar I dagens lucka har du chans att vinna en kikare, en dagbok eller en mugg från Naturbokhandeln, värde upp till 4890 kr. Perfekta julklappar till den som...

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

I samarbete med SF Kids Play

Vinn ett årsabonnemang hos SF Kids Play, värde 1227 kr!

Tävlingar I veckans adventslucka kan du vinna ett årsabonnemang hos SF Kids Play och ett par trådlösa hörlurar, totalt värde 1227 kr. SF Kids play tävlar även ut 4 st 6 månaders abonnemang. Den perfekta julklappen till både dig och dina barn!

I samarbete med Vingåkers Factory Outlet

Vinn ett presentkort hos Vingåkers Factory Outlet, värde 1500 kr!

Tävlingar Sugen på att förnya garderoben inför nyår? Passa då på att tävla i dagens kalenderlucka där Vingåkers Factory Outlet tävlar ut ett presentkort värde...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn barnboken Puck lär sig cykla

Tävlingar Knäpp hjälmen och börja trampa – det är dags att lära sig cykla. Nu kan du vinna barnboken Puck lär sig cykla, som riktar sig både till den som ska...