Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?
Fulast i Sverige 2012. Detta kök vann fototävlingen förra gången! Är det din bild som vinner denna gång?

Har du Sveriges fulaste kök?

Tävlingar

Vinn vitvaror eller hushållsprodukter för upp till 25 000 kronor! Var med och tävla i vår stora fototävling!

Har du ett kök som har mycket att önska? Som du drömmer om att fräscha upp? Som har trista luckor eller uråldriga energislukande köksmaskiner. Eller kanske inga maskiner alls? Ännu en gång har du möjlighet att delta i vår stora fototävling och har denna gången chansen att vinna fantastiska vitvaror eller hushållsprodukter ur Elkedjans kökssortiment. Ladda upp ett riktigt bra foto på ditt fula kök på http://foto.viivilla.se.

Vi utser tre vinnare och första pris är ett presentkort från Elkedjan värt hela 25 000 kronor! Även en andra och tredje pristagare kommer att utses och belönas med presentkort på 15 000 kronor respektive 10 000 kronor. Du kan också vara med och rösta på vilket kök du själv tycker är fulast. Tävlingen avgörs av en jury bestående av personer från Vi i Villa och Elkedjan – men din röst är vägledande för arbetet! Tävlingen pågår från den 4 oktober till den 5 december. Vinnarna presenteras på www.viivilla.se och i Vi i Villa nummer 1, 2014.

Så här enkelt tävlar du:

Gå in på sidan http://foto.viivilla.se klicka på ”Sveriges fulaste kök 2013”.

Klicka på länken med symbolen ”Ladda upp bilder och registrera dig”. (Finns du redan registrerad på fotogallerierna använder du dessa tidigare registrerade uppgifter.)

Annons

Följ instruktionerna, ladda upp din bild och börja sedan rösta.

Du kan också tävla via mobilen på mfoto.viivilla.se

Vinsten:

Vinnaren belönas med ett presentkort från Elkedjan värt 25 000 kronor. Andra pristagaren vinner ett presentkort värt 15 000 kronor och tredjepristagaren får ett presentkort värt 10 000 kronor. Presentkorten löses in i närmaste Elkedjanbutik mot produkter i Elkedjans köks-sortiment, det vill säga vitvaror och hushållsprodukter. Se vidare www.elkedjan.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

02 oktober 2013
Annons
Mer om Tävlingar
I samarbete med Vingården

Vinn en bok eller video från Vingårdens förlag, värde upp till 532...

Tävlingar I dagens lucka har tio personer chansen att vinna en valfri bok eller video från Vingårdens förlag, värde upp till 532 kr. En perfekt julklapp!

Vinnarna i julkalendern 2017

Tävlingar Stort grattis till alla vinnare i årets adventskalender och julkalender!

I samarbete med Otovo

Vinn en solcellsanläggning värd 70 000 kr!

Tävlingar Funderat på att skaffa solceller men inte riktigt kommit till skott? Missa då inte veckans adventslucka där Otovo tävlar ut en komplett solcellsanläggning till ett värde av hela 70 000 kronor! Allt ingår – från projektering till färdig installation.

I samarbete med SF Anytime

Vinn 10 st valfria hyrfilmer hos SF Anytime, värde 490 kr!

Tävlingar Är du besviken över att du missade att tävla i gårdagens lucka? Deppa inte! I dagens lucka får du nämligen en ny chans att vinna 10 st valfria hyrfilmer...

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn barnboken Puck lär sig cykla

Tävlingar Knäpp hjälmen och börja trampa – det är dags att lära sig cykla. Nu kan du vinna barnboken Puck lär sig cykla, som riktar sig både till den som ska...

I samarbete med Blueair

Vinn en högpresterande luftrenare, värde 1 545 kr!

Tävlingar Missade du chansen att tävla om en luftrenare i går? Då får du en ny chans i dagens kalenderlucka där 2 personer har chansen att vinna varsin luftrenare från Blueair, värde 1 545 kr/st!

Vinn Linas Matkasse i 6 månader!

Tävlingar Nu kan du vara med och vinna ett halvårs leverans av Linas Matkasse! Du får 13 leveranser av Originalkassen som kommer hem till dörren varannan vecka....

Medlems-
innehåll

(Avslutad) Vinn boken Grilla grönt

Tävlingar Allt fler lägger grönt på grillen, men det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Nu har du chansen att vinna boken Grilla grönt och få ny inspiration...