Solresors tävlingsvillkor

Gäller från den 1 December 2018.

Tävlingsvillkor

När du anmäler dig till tävlingen accepterar du att Solresor får skicka e-post till dig. Samt att vi kan använda dina personuppgifter för att anpassa vår marknadsföring till dig.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy här.
Vi skickar vanligtvis flera nyhetsbrev i veckan. Våra nyhetsbrev innehåller bland annat information om resor och reserelaterade produkter. De kan även innehålla tävlingar, frågor och reklam från våra samarbetspartners.

När du anmäler dig till våra nyhetsbrev kommer du att få ett bekräftelsemail där du ska bekräfta din anmälan. Bekräftar du inte kommer du inte heller motta fler mail och inte heller delta i tävlingen. Med din bekräftelse accepterar du att vi laddar upp din e-postadress till de annonseringsverktyg vi använder i Google och Facebook så att vi kan visa dig målinriktade annonser från oss när du besöker andra hemsidor. Detta betyder att Google och Facebook också hanterar dina personuppgifter. Din e-postadress kommer att bli omvandlad till en anonym e-postadress av systemet.

Önskar du att avanmäla dig från våra nyhetsbrev kan detta göras via en länk i varje nyhetsbrev eller via din profilsida.
När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev deltar du samtidigt i tävlingen om ett presentkort på 5.000 kr hos Solresor.


Deltagare:

Tävlingen är öppen för alla personer över 18 år som är bosatta i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att kontrollera åldern på vinnaren. Anställda i TravelCo Nordic samt familjemedlemmar till dessa får inte delta i tävlingen.

Du kan delta i tävlingen den 8 december. Vi i Villa utser därefter vinnaren bland alla dem som har anmält sig till tävlingen.

 

Tävlingsperiod och villkor:

Vinnaren utses av Vi i Villa efter att tävlingen avslutats. Vinnaren har 1 vecka på sig att återkoppla för att erhålla vinsten. Svarar vinnaren inte, utses en ny vinnare. Den ursprungliga vinnaren kan i så fall inte göra krav på vinsten.

Vinnaren är själv ansvarig för att ha lämnat korrekt information om e-postadress. Vi avsäger oss ansvaret för mail som inte kommer fram. Vinnaren offentliggörs med förnamn, första bokstaven i efternamnet samt bostadsort på vår hemsida så fort vinnaren är utsedd. Vinsten överförs efter avtal.

Presentkortet är personligt och kan inte bytas mot kontanter eller andra premier.
TravelCo Nordic står för den eventuella vinstskatt som tävlingen för med sig.

 

Övrigt:

Om du uppger felaktiga personuppgifter eller försöker att fuska kan du bli utesluten från att delta i tävlingen. Vi förbehåller oss dessutom rätten att ändra dessa villkor om det skulle bli juridiskt nödvändigt.

Vi använder oss av två externa samarbetspartners – Vi i Villa och Juhlsen.com - till hantering av din anmälan och dina uppgifter. De behandlar alla dina personuppgifter utifrån våra instruktioner och kan inte använda dem till egna ändamål. Du kan läsa mer om vår personuppgiftspolicy här.