Tryggt! Enkelt! Kostnadsfritt! Vi i Villa i samarbete med Insplanet hjälper dig hitta rätt bil- eller båtförsäkring till rätt pris online eller genom personlig rådgivning.

Många privatpersoner upplever försäkringar som något krångligt och ångestfyllt. Insplanet är det enkla botemedlet. Vi gör det smidigt att hitta rätt försäkring till rätt pris - snabbt, enkelt och ångestfritt. 

Det ska inte behöva vara ångestladdat med försäkringar.

Markus Rydergren arbetar som kundtjänstchef på Insplanet och har varit verksam inom försäkringar sedan 2001, har du frågor eller funderingar kring våra tjänster från Insplanet, tveka inte att höra av dig till honom på hans direktnummer eller via mejl. E-post: [email protected], Direktnummer: 08-51 00 00 20.

Insplanet är en av Sveriges ledande jämförelsetjänster och förmedlare av försäkringar till privatpersoner. Bolaget grundades 1999 med uppgiften att göra det lättare för privatpersoner att kunna jämföra, köpa och byta försäkringsbolag.

Syftet - att spara tid och pengar åt kunderna och se till att de har rätt försäkringar för deras individuella behov. Sedan starten har Insplanet hjälpt över 1,5 miljon svenskar att se över sina försäkringar och vi hjälper varje dag tusentals personer att se till att de har rätt försäkring till rätt pris. Insplanets rådgivning, jämförelsetjänster och förmedlingstjänster är helt kostnadsfria.

Det är samma pris på de produkter vi förmedlar oavsett om du köper via Insplanet eller om du går direkt till våra leverantörer och samarbetspartners. Det finns ju trots allt roligare saker att lägga tid och pengar på än att se över sina försäkringar. Låt oss göra jobbet.

Kom igång med din bilförsäkring här:

Kom igång med din båtförsäkring här: