Res till Kina med Allt om Trädgård – få en pallkragekurs på köpet!

Nu har du chansen att upptäcka fantastiska Kina tillsammans med Allt om Trädgård. 

Drömmer du om att åka till Kina och besöka dess vackra miljö samt färgstarka kultur? Just nu kan du boka resan till Kina tillsammans med tidningen Allt om Trädgård och med hjälp av koden Vi i Villa få en pallkragekurs på köpet samt 2000 kr i rabatt!

Missa inte heller resan som sker i juni. Då åker du tillsammans med Allt om Trädgård till London och får bland annat uppleva Rosornas England, med flera besök till berömda trädgårdar! Läs mer om den resan här.

Om resan:

Tidningen Allt om Trädgård arrangerar en läsarresa till Kina, inklusive flyg tio nätter med del i dubbelrum, frukost alla dagar, flygskatter och ett fullständigt aktivitetsprogram med samtliga transporter i Kina. Pris: 26 950 kr (24 950 kr för prenumeranter av Allt om Trädgård eller om du anger koden Vi i Villa).

Mer om läsarresan och hur du bokar hittar du här. Med kampanjkoden Vi i Villa får du även en pallkragekurs på köpet.

 

Mer om pallkragekursen:

I denna kurs om att odla i pallkrage (ordinarie pris 299 kr) får du kunskap, tips, bilder och filmer för att maxa din skörd. Du får guider kring placering av lådorna, gödsling, vattning och kompostering – från sådd till skördetid. Kursledare är fotografen och trädgårdsinspiratören Annika Christensen.

Klicka här för att läsa mer om kursen.