Kom i form med Vi i Villa

Följ med oss på ditt livs hälso- och inspirationsresa till Spanien och lyxhotellet Smy Costa del Sol med all inclusive den 18-25 maj!

Roligare än så här kan man inte ha det. Förra resan blev en succé, och de som var med gav resan högsta betyg.

Nu har du en ny chans att följa med. Vi åker till lyxiga 4+-hotellet Smy Costa del Sol som ligger vid bästa stranden i Torremolinos på spanska solkusten. Vi laddar med massor av rolig träning, dans, yoga och trädgårds- och hemma-inspiration och kommer hem starkare, gladare och startklara för ett härligare sommarliv.

Trädgårdsmästaren och TV4-profilen Linda Schilén ger oss genvägarna till en vackrare trädgård och ett skönare uteliv. Vi får dansa loss och sjunga med superstjärnan Tess Merkel från Alcazar. Gokväll-kända tränaren Sofia Åhman får oss att hitta träningslusten, och vi hittar yogalugnet med Challe Lundholm. Vi erbjuder ett fullspäckat program med träning, dans,yoga, aqua fun, föreläsningar, ny inspiration för trädgård, god mat och vin, underhållning och mycket mer. Vi kommer i form, har kul, träffar nya vänner, vågar testa nytt och njuter av livet – och alla kan vara med, både du som är nybörjare och mer van.

Vi ses på Spanska solkusten!

 Marit Danielsson, Chefredaktör

 

Läs mer och boka här

 

Pris: 15 450 kronor per person (7 nätter med flyg och all inclusive). Du kan ta flyg både från Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport. Avgång från Kastrup, Köpenhamn finns också. 

 

Vi följer med!

Alexandra Zazzi: Stjärnkock och TV-profil

Under resan lär Alexandra oss att äta både gott och hälsosamt. Och inte nog med det: Alexandra kommer att dela med sig av sina bästa sommarrecept, utekökstips och mycket mer.

Linda Schilén: Trädgårdsmästare, författare och TV-profil

Linda bytte från flygvärdinna till trädgårdsmästare. Hon vill få oss alla att förstå att det inte alls behöver vara krångligt eller svårt att få trädgården vi alltid drömt om - och dessutom ha roligt på vägen. Under resan ger Linda oss de smidiga genvägarna och massor med tips. En skrattfest utlovas! 

Tess Merkel: Dansare och sångare i supergruppen Alcazar 

Tess är sångare och dansare i discogruppen Alcazar. Med över 50 miljoner sålda skivor är hon tveklöst en av våra allra största stjärnor på musikscenen. Nu får ni chansen att skaka rumpa och dansa med henne. Under resan kommer Tess få oss alla att hitta den rätta dans-feelingen och kanske sjunga några låtar också!

Sofia Åhman: Träningsexpert på SVT:s Go'kväll

Kom i form med Sofia! Hon är den personliga tränaren och idrottsläraren som vi fått lära känna i SVT:s Go'kväll där hon agerat träningsexpert. På sitt glada norrländska vis får hon träningen att bli rolig och enkel. Under resan kommer Sofia peppa oss att våga prova på något nytt och hon visar oss mängder med olika sätt som vi kan träna på! 

Challe Lundholm: Resans värd & yoga- och hälsoinstruktör

Challe är yogalärare och före detta chefredaktör för tidningen ToppHälsa. Challe kommer visa oss hur bra yogan är och lära oss massor om andning och meditation så att vi blir starkare, mindre stressade och mår bättre. Challe kommer dessutom att presentera hela reseprogrammet på plats.