Kom i form med Vi i Villa

Följ med Vi i Villa på ditt livs hälso- och inspirationsresa till Spanien och lyxhotellet Smy Costa del Sol med all inclusive den 18-25 maj!

Den 18 maj till den 25 åker Vi i Villa på en oförglömlig och solig resa till Spanien. Vi kommer att bo på det fyrstjärniga hotellet Smy Costa del Sol alldeles intill stranden Torremolinos på den spanska solkusten.

Pris: 15 450 kronor per person (7 nätter med flyg och all inclusive). Vi i Villa kommer att ta flyget både från Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport.

Läs mer och boka på: goodlifetravel.se

 

 

Vad sägs om att få massor med härlig trädgårdsinspiration av trädgårdsexperten och TV4-profilen Linda Schilén eller att få dansa loss och sjunga med Tess Merkel från Alcazar? Eller varför inte ta del av stjärnkocken och tv-profilen Alexandra Zazzis bästa hälsotips på god mat!

Hitta inspirationen till träningen tillsammans med Sofia Åhman från SVT:s Go'Kväll och upptäck yoga tillsammans med Challe Lundholm.

Allt detta och mycket, mycket mer ingår i ett fullspäckat program fullt av spännande aktiviteter! Du kan läsa mer och boka på goodlifetravel.se

Vi ses på den Spanska solkusten!