Lyckas med köksmonteringen

Medlemsartiklar

Så undviker du alla misstag. Steg-för-steg-guide!

Av: Gör Det Själv, 11 oktober 2017

Alla kan sätta upp en nytt läckert kök, men det gäller att ha koll på några små detaljer. För det är de som avgör om resultatet ska bli perfekt. Alla dessa små och viktiga detaljer beskrivs i denna artikel, där vi sätter upp ett kök. Passa samtidigt på att följa med i alla andra moment – några ger sig själva, andra kräver extra noggrannhet. Klicka på knappen nedan för att ladda ner steg-för-steg-guiden.

11 oktober 2017 Gör Det Själv
Annons
Annons
Mer om Medlemsartiklar

Bygg ditt eget utekök

Medlemsartiklar Enkelt, funktionellt och snyggt!

Så tilläggsisolerar du!

Medlemsartiklar Spara tusentals kronor – varje år! Komplett guide till dig som vill spara på värmen.

Uppdatera Ikeamöblerna

Medlemsartiklar Så använder du Ikeas möbler som grund när du bygger exklusiva hyllväggar, smarta specialsängar och snygg badrumsinredning.

Bygga uterum – vår stora guide

Medlemsartiklar När du ska bygga ett uterum finns det mycket att tänka på. Vi har pratat med proffsen, som ger sina bästa tips och råd för att lyckas med ditt uterumsby...

Så beskär du dina växter

Exklusiva artiklar Många växter och träd ska beskäras varje år för att behålla formen, främja tillväxten och hålla sjukdomar borta. Här får du tips om hur du beskär dina...

Fixa snygg trappa

Exklusiva artiklar Klamp, tramp och spring dagligen gör att trappan nöts. Det finns som tur är flera sätt att fräscha upp den!