Uppdatera Ikeamöblerna

Medlemsartiklar

Så använder du Ikeas möbler som grund när du bygger exklusiva hyllväggar, smarta specialsängar och snygg badrumsinredning.

Av: Gör Det Själv, 24 oktober 2017

Om du väljer att se Ikea som en byggmarknad så kan du köpa billiga möbler och material som du kan bygga vidare på. Då sparar du mycket tid och kan snabbt bli klar med ditt byggprojekt. Här visar vi dig olika exempel på saker som har hittats på IKEA och byggts vidare på så att de har fått en ny funktion eller ett helt annat utseende med personlig prägel. Klicka på knappen nedan för att ladda ner en guide som visar hur du gör!

 

 

Annons
24 oktober 2017 Gör Det Själv
Annons
Annons
Mer om Medlemsartiklar

Bygg ditt eget utekök

Medlemsartiklar Enkelt, funktionellt och snyggt!

Så tilläggsisolerar du!

Medlemsartiklar Spara tusentals kronor – varje år! Komplett guide till dig som vill spara på värmen.

Lyckas med köksmonteringen

Medlemsartiklar Så undviker du alla misstag. Steg-för-steg-guide!

Bygga uterum – vår stora guide

Medlemsartiklar När du ska bygga ett uterum finns det mycket att tänka på. Vi har pratat med proffsen, som ger sina bästa tips och råd för att lyckas med ditt uterumsby...

Så beskär du dina växter

Exklusiva artiklar Många växter och träd ska beskäras varje år för att behålla formen, främja tillväxten och hålla sjukdomar borta. Här får du tips om hur du beskär dina...

Fixa snygg trappa

Exklusiva artiklar Klamp, tramp och spring dagligen gör att trappan nöts. Det finns som tur är flera sätt att fräscha upp den!