Påskens lekfulla färgskala inbjuder till att skapa fantasifulla bakverk!
Påskens lekfulla färgskala inbjuder till att skapa fantasifulla bakverk!

9 fina prylar till påskbaket!

Köksinspiration

Här är nio saker som gör påskbakningen extra härlig! 

Av: Sofia Hänström , 06 april 2020

1.

Den här pastellfärgade emaljkastrullen med pip är perfekt när du behöver smälta smör eller värma mjölk. Rymmer 0,75 liter. Tål alla sorters spisar. Finns på Leila’s General Store för 299 kr.

 

Annons

2.

Marispan är givet på påsk. Täck dina tårtor med gul marsipan, eller skapa dina egna påskkycklingar. 200 g marsipan, 49,90 kr, Panduro.

 

3.

 

Snyggaste köksdetaljerna i vårens pastelliga färgskala. Detta 3-pack finns i mintgrönt, vitt och rosa på Cervera, 79 kr.

 

4.

Vad sägs om att gjuta ditt eget påskägg i choklad? Pris 69 kr, finns på Leila’s General Store.

 

5.

Cakepops är lekfulla bakverk som går att variera i det oändliga med olika färger, strössel och dekorationer. Skapa perfekt runda kakbollar med denna kakformartång i mintgrönt. Bagarenochkocken.se, 99 kr.

 

Läs mer: Så här gör egna påskiga cakepops! 

 

6.

Smält rosa candy melts i vattenbad och doppa dina kakor och cakepops för en vårlig känsla. Förutom att bli snygga, får de dessutom en god smak av vit choklad och vanilj! Finns på lyckasmedmat.se för 55 kr.  

 

7.

Baka årets påskigaste kaka med hjälp av denna kaninform. Kostar 39 kr på Leila’s General Store.

 

8.

Skapa snyggaste tårtorna med denna palettkniv i härlig rosa nyans. 69 kr, Cervera.

 

9.

Förkläde med tillhörande sjal kommer väl till pass när barnen vill vara med på påskbaket. 129 kr, Åhléns.

06 april 2020 Sofia Hänström
Annons
Annons
Mer om Köksinspiration

12 steg till ett nytt kök

Köksinspiration Trött på ditt gamla kök? Är det för mörkt, för trångt, för opraktiskt eller bara för fult? Köket är (efter badrummet) det mest populära rummet att renovera! Vi guidar dig hela vägen med 12 smarta tips.

Snabbare mikromat för flera - smarta prylen

Köksinspiration Zennivå2 MICRO II Plus är ett köksredskap i två plan som gör det möjligt att värma två tallrikar samtidigt. Dessutom hindras stänk som annars smutsar...

3 trivsamma trendkök, del 3

Köksinspiration Vitt tröttnar man inte på i första taget, det är ju så lätt att pigga upp med färgglada detaljer.

3 trivsamma trendkök del 2

Köksinspiration I en nybyggd villa med inslag av sekelskiftresromantik valde den här familjen att satsa rejält på köket.

Citronpress - Smarta prylen

Köksinspiration Timothy Houle i Michigan i USA hade en idé. Det borde gå att uppfinna en produkt som kan spreja saften direkt ur citronen.

Köket som arbetsplats

Köksinspiration Maskin som diskar på två minuter och golvbrunn. Detta är inte ett kök som alla andra. Men så är det också ett riktigt proffskök. Här bor och arbetar...

Nytt & Nyttigt oktober 09

Köksinspiration Pauline Josephson tipsar om det allra senaste. Som hur du får reda på vad husen i ditt drömområde kostar.

Kökshetta!

Köksinspiration Vad är nytt, vad känns kul och hur ska vi ha det i köket till hösten? Här är några härliga kök och en knippe snygga smarta detaljer att inspireras av!

Ulf och Åse vann ett nytt kök!

Köksinspiration ”Har du Sveriges fulaste kök? ” Det frågade vi våra läsare i början av året. Många tyckte att de hade det. Juryn valde efter svårt arbete ett hårt...