Lär dig dekorera tårtor och kakor som ett proffs!

Kök

Vill du lyfta dina bakverk till en helt ny nivå? I den här onlinekursen får du lära dig proffsens bästa knep. Så fixar du helt magiska tårtor och cupcakes!

Dekorproffset Johanna Viberg ger dig tekniknen, inspirationen och genvägarna! Här får du en inspirerande kurs som lär dig alla de viktigaste teknikerna kring dekoration av bakverk.

Dekorationerna utförs på en mängd olika bakverk som tårtor och cupcakes. Recept ingår i alla moment.

Dina gäster kommer att tappa hakan när de ser dina bakverk!

Annons

 

Du får bland annat lära dig:

  • Spritsa tårtor, cupcakes och dekorera kakor.
  • Skapa vackra blommor.
  • Göra djur och figurer i sockerpasta.
  • Hur du gör en ombre rosette cake och water colour cake.

Ungefärlig kurstid: 16 filmer, total längd 1 timme och 30 minuter.

Pris: 297 kr!
Psst! Du får 15 % rabatt, ordinarie pris är 349 kr.

 

Läs mer och köp kursen här!

07 december 2019
Annons
Annons
Mer om Kök

7 smarta förvaringstips för köket

Kök Kaos i köket? Förvaringshylla på hjul, öppen förvaring och utdragbar förvaring – här är 7 smarta förvaringstips!

Rengör miljövänligt med ättika – 5 smarta tips!

Kök Vill du städa miljövänligt? Det bästa rengöringsmedlet hittar du i skafferiet!

3 knep – så rengör du ugnen!

Kök Är din ugn smutsig? Med dessa briljanta knep rengör du ugnen på nolltid.

Koka egen jordgubbssylt

Kök När du ska koka sylt gör det inget om jordgubbarna är tryckskadade, fula eller övermogna, det blir gott ändå. Här är ett enkelt recept från My Feldts nya bakbok. 

Konditorn som vill väcka vår kärlek till naturen

Kök Hon valde restaurangskolan för att hon gillade att vika servetter. Idag börjar hon varje dag med en bulle. Nu släpper konditorn My Feldt sin första...

Recept på läskande syrensaft

Kök Fullt av blommande syrener i trädgården? Passa på att kapsla in smaken av sommar och gör syrensaft. Här är ett recept från My Feldts bok Blåbärssnår,...

Sveriges Mästerkock om kycklingfötter, tävlingsnerver och Frankrike...

Kök Erik Hammar är Sveriges Mästerkock 2018. Här delar han med sig av sina bästa tips till hemmakocken, berättar om sin passion för matlagning och varför han knaprat kycklingfötter i Kina. Dessutom får du ta del av recept från hans rykande färska kokbok med tema Frankrike.

Årets hetaste kökstrender

Kök Mörkare stensorter, tvåfärgad inredning och fler prydnadsföremål. Inredningsbloggaren och journalisten Maria Soxbo berättar om årets kökstrender.

Laga mat utan socker med stjärnkockens hjälp

Kök När Björn Frantzéns dotter Leiah fick diabetes tvingades familjen förändra sina matvanor. Nu vill stjärnkocken hjälpa andra att kunna laga god...