När Yohio inte tävlar i finalen i melodifestivalen äter han chips och dipp med sina djur.
När Yohio inte tävlar i finalen i melodifestivalen äter han chips och dipp med sina djur. Foto: Istockphoto

Yohio "När jag inte tävlar äter jag chips med mina djur"

Vardagsrum

Yohio berättar för Vi i Villa hur han helst tittar på Melodifestivalen när han själv inte tävlar.

Av: Anna Persson, mars 2014, 08 mars 2014

På lördag är det final i Melodifestivalen och miljontals svenskar bänkar sig framför tv:n. Det hade Yohio också gjort om han inte skulle stå på Friends Arenas scen och framföra låten To the End.

– Chips, dipp, läsk och mina djur är det bästa sättet att titta på Melodifestivalen, säger Yohio till Vi i Villa.

Enligt en enkät Vi i Villa gjort ska många villaägare titta tillsammas med vänner och dricka vin.

– Jag ska se den på storbildskärm med cirka tolv personer, äta massa snacks och dricka vin! Säger Louiza, 31. Vi har gjort så de senaste fem åren.

Annons

– Vi ska dricka massa vin, äta chips och sedan däcka i soffan, skrattar Johan, 27.

– Vi är några som har träffats sporadiskt i ca 15 år och kollat mellon. Män har kommit och gått, ungar har tillkommit och hundar med, säger Cecilia, 44.

– Jag ska titta med hundarna, säger Daniel, 55 från Örebro. Sen går jag en runda och pratar med andra hundägare om vem som vann. Det är trevligt.

08 mars 2014 Anna Persson, mars 2014
Annons
Annons
Mer om Vardagsrum

Sofftrender och tips för dig som ska köpa ny soffa

Vardagsrum Ge ditt vardagsrum ett lyft med en ny läcker soffa! Här är hetaste sofftrenderna och experternas bästa tips för dig som ska köpa soffa.

15 roliga soffor

Vardagsrum Låter det frestande att skaffa en kosoffa, en badkarssoffa eller varför inte en kistsoffa? Här är 15 galna soffor du inte visste fanns.

Piffa vardagsrummet: 9 saker under 500

Vardagsrum När det är grått och kallt ute behövs det färg och värme inne. Här är 9 snygga prylar du kan köpa för en 500-lapp!

Vardagsrum i förvandling

Vardagsrum Börjar det bli dags för en uppfräschning i vardagsrummet? Inspireras av förvandlingen av vårt vardagsrum som bytte utseende totalt med hjälp av målarfär...

Årets bästa julklappstips

Vardagsrum Svårt att hitta på julklappar, eller bara knepigt att välja? Lugn, här har vi gjort ett urval av våra favoriter för olika kategorier av villaägare.

Stiligare vardagsrum

Vardagsrum Här händer allt! Umgänge, tevetittande, lek och kanske träning. Flexibel inredning är ett bra ledord – och genomtänkt belysning.