Sponsrad
Foto: Boråstapeter

Tapeter att förälska sig i

Tapeter

Boråstapeters kollektionen In Bloom utsågs till årets tapetkollektion 2018. I kollektionen återfinns mönster, färger och motiv som både är enkla och kraftfulla. Tapeterna skapar en ombonad känsla för hela hemmet.

 

 

FÅ SMAK PÅ NATUREN

Med tapetkollektionen In Bloom vill Boråstapeter släppa in en bit natur i hemmet i allt från enkla rosor och små motiv till stora blomsterbragder och praktfulla motiv som räknar upp naturens alla årstider. 

Tapeterna får betraktaren att vilja stanna kvar i rummet. När man går runt i hemmet ska man känna hur varje mönster och motiv liksom talar till en och inspirerar en. Trots att man är inomhus ska man få smak på naturen utanför och en portion färgspel att njuta av. 

 

 

TAPETER SKA SKAPA EN OMBONAD KÄNSLA

Boråstapeter grundades 1905 av Waldemar Andrén med visionen att det ska finnas tapeter för alla och att alla ska ha förutsättningarna för att skapa sig ett vackert hem med tapeter till bra priser, i bra kvalitet och i olika former och varianter.

Än idag strävar Boråstapeter efter design, kvalitet och utveckling när man producerar tapeter, tre nyckelord som hela tiden utvecklar verksamheten och för den framåt. Tapeterna ska vara trendsättare och samtidigt skapa en ombonad känsla för hela hemmet och föra samman familjen hela året. Detta är nämligen tapeters viktigaste uppgift: skapa trivsel!

 

 

CE MÄRKTA TAPETER - ETT SMART VAL FÖR MILJÖN

Alla tapeter tillverkas och produceras i Borås och kvalitetstester görs på regelbunden basis för att man ska hålla samma höga standard. Tapeterna framställs av råpapper, ett starkt EasyUp-material, som är lätt att arbeta och tapetsera med. Oavsett hur kunnig man är på tapeter och tapetsering så ska man kunna tapetsera själv utan att känna att det blir för svårt.

Tapeterna framställs på ett miljövänligt sätt och alla råvaror beställs från nordeuropeiska papperskoncerner som alla värnar om ett hållbart skogsbruk. Beviset på detta är att alla tapeter är CE märkta, vilket innebär att Boråstapeter följer de krav som är framtagna gällande bland annat hälsa, skönhet, funktion och miljö. 

 

 

Välja tapeter ur kollektionen In Bloom - Krickelin tipsar

  • Välj ett mönster du genast blir förälskad i. Det ska kännas rätt i hela kroppen. Tapeten ska passa din stil och skapa en fin helhet tillsammans med övriga rum i huset.
  • Beställ hem tapetprover på mönster och färger för att prova innan du skrider till verket!
  • Välj en kulör som passar med övriga rum i hemmet så att helheten blir snygg och så att du skapar en tydlig röd tråd.
  • Blanda mönster hur du vill, men tänk på att det är kulören som skapar helheten.
  • Dra dig inte för att taptesera alla väggar i rummet istället för att enbart hålla dig till en vägg.

 

14 november 2018
Annons
Annons
Mer om Tapeter
Sponsrad

Skapa ett ombonat hem

Tapeter Allt fler väljer tapet som med mönster och färg skapar ett varmt, ombonat och välkomnande hem. Dessutom behöver det inte bli särskilt kostsamt. Med enkla medel kan du sätta en personlig prägel på ditt hem tack vare Boråstapeter.

Vi i Villa gillar: 6 fina mönstrade tapeter

Tapeter Mönstrade tapeter är otroligt trendigt i höst och passar fint i både vardagsrum, sovrum och kök. Här är 6 mönstrade tapeter, från budget till lyx, som...

Så väljer du rätt fondvägg

Tapeter Förnya rummet med en fondvägg! Här är smarta tips på vägen för dig som planerar att måla eller tapetsera en fin fondvägg.

Så lyckas du med tapetseringen – 13 tapettips

Tapeter Ska du tapetsera? Här är 13 smarta tips som gör att du får ett snyggt och perfekt resultat!

Förnya billigt med tapet

Tapeter Tapeter kan användas till mycket annat än väggar. Prova att tapetsera en bordsskiva eller sätta tapetrester på en lampskärm eller ask och njut av den...

12 roliga barntapeter

Tapeter Det har återigen blivit populärt att tapetsera och det går verkligen att sätta prägel på ett rum med den tapet man väljer. Vi har samlat tolv favoriter...

Tapetsera fram husets själ

Tapeter Funderar du på att tapetsera om, men kan inte riktigt bestämma dig för vilken typ av tapet du vill ha? Varför inte plocka fram huset själ, och välja en tapet som speglar tidsepoken när det byggdes?

Tapet på nytt sätt

Tapeter Tapeter kan användas till så mycket mer än bara väggar. Se här hur några enstaka rullar kan räcka till att ge nytt liv åt både möbler och skåpsdörrar!...

Tips från den svenska världsmästaren i tapetsering

Tapeter Yrkes-VM avgjordes i London i början av oktober. Klart blev då att vi har en svensk världsmästare i tapetsering. Grattis säger vi till Andreas Gärdin...