Avlastningsbordet Vettre från Ikea. Inuti finns plats för ett grenuttag till mobilladdaren. Bredd 46 cm, höjd 67 cm, djup 46 cm. Pris 499 kr. 

 


Påslakanset i bomull med tryck. Mått 150x200 cm + 50x60 cm. Pris 199 kr hos H&M Home.

 

Annons


Rull-upp gardinen Solid är en av favoriterna i Ellos sortiment. Gardinen rullas upp och fästs med knytband. Längd 120 cm, finns i fyra olika bredder. Pris 149 kr.


Dörrknoppar till garderober och byrålådor. Pris 49 kr per 2-pack hos Indiska.

 


Ugglelampan Smarty i vit keramik från Globen Lighting kostar 465 kr hos Norrliving.se

 


Mysig sovrumsmatta, Helix, från Åhléns. 70x200 cm. Pris 499 kr. Kommer i butik vecka 11.

 


Rosa klädhängare från Åhléns. 178 cm lång. Pris 399 kr.

 


Grått överkast från Ellos i 100% bomull, finns i flera färger. Mått 250x250 cm. Pris 299 kr.

 


Hängspegel till väggen från Jotex. 38,5 cm i diameter. Pris 369kr.

04 mars 2014 Anna Persson, mars 2014
Annons
Annons
Mer om Sovrum

Sängguide: Så väljer du rätt säng

Sovrum Dags att köpa ny säng? Det finns mycket att tänka på när du ska välja madrass, säng och kudde. Här är en stor sängguide som hjälper dig att välja rätt. 

Här är knepen mot kvalsterallergi

Sovrum Är du eller ditt barn allergisk mot kvalster? Ett knep för att minska kvalstermängden är att dammsuga sängen ofta.

Våningssängar som passar alla i familjen

Sovrum Små barn vill ogärna sova ensamma. Varför inte lösa problemet med att skaffa en våningssäng som passar alla i familjen? Här tipsar vi dig om olika...

5 tips – sätt färg på sovrummet

Sovrum När du ska välja väggfärg till sovrummet är det bra att känna till hur olika färger uppfattas och vad de förmedlar. Här kommer 5 tips när du ska sätta färg på sovrummet.

Familjens Ikea-hack: En säng för hela familjen

Sovrum För att både föräldrarna och de fem barnen skulle få så bra sömn som möjligt hittade Elizabeth en smart lösning – ett Ikeahack med Kura-sängar.

Skapa ett harmoniskt sovrum med feng shui

Sovrum Gör ditt sovrum till en vilsam plats där du kan samla kraft och energi. Här är experterns bästa tips om hur du inreder med Feng Shui.

Smarta förvaringstips som ger harmoni i sovrummet

Sovrum Hitta lugnet i ett sovrum med hög mysfaktor utan onödiga prylar. Här är förvaringstipsen som gör ditt sovrum snyggt, smart och mysigt!

Det innersta rummet

Sovrum Fundera igenom de praktiska funktionerna för sovrummet och lägg till de färger, tyger och föremål som du tycker om.

Sovrum med plats för studier

Sovrum Ett sovrum används idag sällan enbart till att sova i. Ofta måste det även fungera som arbetsrum eller som här, till studierum.