Annons
Populär prylletare, Charlotte Frey Svidén.
Populär prylletare, Charlotte Frey Svidén.

Svar från Vi i Villas prylletare på Hem & Villa!

Inredningsinspiration

På mässan Hem & Villa i Stockholm första veckan i oktober hade besökarna möjlighet att ställa frågor till experterna på Gör det självtorget. Vår prylletare Charlotte Frey Svidén fick många frågor och här är några av hennes svar.

Av: Kristina Sjöberg, viivilla.se oktober -09, 06 oktober 2009

I Vi i Villas stora monter på mässan Hem & Villa i början av oktober i Stockholm fanns ett Gör det självtorg där besökarna bland annat kunde prova på att tapetsera och kakla. De kunde också ställa frågor till våra experter. Vår prylletare Charlotte Frey Svidén var populär och här är några av de svar som hon gav mässans besökare.

Speciell salladstång

Fråga: Hej! Jag söker en salladstång i teak och rostfritt som min svärfar hade för många herrans år sedan. Den var i mycket sval design och cirka 30 cm lång. Jag vill inte ha något klumpligt och stort. /Kerstin
Svar: Hej Kerstin! Tyvärr har jag inte hittat exakt en sådan salladstång som du söker men jag har hittat några andra svala varianter i rostfritt respektive trä. Design House Stockholm har designat en fin variant helt i trä. De har även en supertunn och enkel variant. Bruka har en lite större och kraftigare sort och Rösle har en tång med lite extra snits. Från BodaNova kan man hitta en salladstång i serien Flow. Hoppas någon kan passa! Lycka till!

Annons

Vuxenvarianten av Svinga från Ikea

Fråga: Jag försöker hitta gungan Svinga från Ikea (vuxenvarianten). Den har slutat säljas på Ikea i Sverige men jag har sett att den finns i USA. På säljsajter på internet hittar jag bara barnvarianten. Jag vill ha den svarta för vuxna som man kan sitta två i. /Anna
Svar: Tyvärr har vuxenvarianten även slutat säljas i USA och Ikea i Sverige låter även meddela att även om den funnits där så skickar de inte över landsgränserna utan då hade man själv fått åka till (i det här fallet) USA och köpa den. Tipset från Ikea samt mitt eget blir helt enkelt att hålla utkik på Blocket.se och Tradera.com. Kanske kan det vara en idé att sätta upp en efterlysning i mataffären eller på någon av de tidigare nämnda sidorna? Lycka till!

Barnsäng med förvaring

Fråga: Jag söker en barnsäng med lådor under. Den ska vara 90 cm bred men fungera bra i ett barnrum. Stilren på själva gaveln ska vara ganska enkel och vanlig, ingen dagbädd. /Maja
Svar: På Ilva kan man hitta två varianter. Den första heter Emma och på den är allt i vitt. Den andra heter Nova och har vit stomme men lådor i starka färger. Även Micki har en mysig variant med lådor som finns i vitt eller grönt. Den kan man bland annat köpa på Ellos. Och slutligen på Halens finns en rosa som både har sänglådor och en bokhylla. Just på Halens har de även flera varianter på barnsänger med "matchande", separata sänglådor.

Kristallkrona i taggtråd

Fråga: Jag såg för några år sedan en kristallkrona som var gjord i taggtråd. Jag tror att det var någon designer som höll till i Norrtälje./Jacob
Svar: Kristallkronan i taggtråd är tillverkad av Tove Adman. Den finns fortfarande att köpa och kostar 4 200 kr. Du kan läsa mer om henne och hitta inköpsställen på Toveadman.se.

En liten segelbåt för fönstret

Fråga: Jag letar efter en liten segelbåt att ha i fönstret i ett rum som jag håller på att göra om i lite marin stil. Den får inte vara för stor och ska helst inte vara för dyr./Hans
Svar: Den 35 cm breda träbåten Kryssa från EM tror jag kan vara något för dig. Den kostar 119 kr.

Galvbänk till sängen

Fråga: Jag söker en såndär sittbänk att vid fotänden av sängen. Inte med förvaring utan bara att sitta på. Så bred som möjligt. /Alexander
Svar: En sådanhär typ av bänk kallas gavelbänk. På Kila möbler kan du hitta en. Mavis har tre fina varianter. På Ellos finns en variant för den som gillar mörkt trä. På EM kan du hitta den enkla sängbänken Soho. Från GAD kommer härliga fårskinnspallen Fårö och från Asplund kommer bänken Air på Furnish.se fungerar utmärkt som gavelbänk i ett avskalad sovrum. Gavelbänkar är även något som brukar finnas på de flesta ställen där det säljs sänggavlar så har du någon lokal butik som gör det så kan det vara en idé att svänga in där. Slutligen har Ikea en väldig snygg variant som heter Hemnes. Den har visserligen förvaring men jag tipsar om den ändå. Lycka till!

Soffbordet Lövet från Ikea

Fråga: Jag söker ett soffbord som lanserades på Ikea på 50-talet. Det heter Lövet och är helt enkelt format som ett löv. /Malin
Svar: Tyvärr hittar jag inte dett någonstans och får därför tipsa dig om att sätta ut en annons på Blocket eller Tradera och efterlysa det. Det står säkert något exemplar på någon vind någonstans och väntar på en ny ägare. Senast för två veckor sedan var ett Lövet-bord ute till försäljning på Blocket.se för fyndpriset 500 kr. Ett annat tips är en vintagesida som har mycket 50-talsmöbler. Den hittar du på Got2get.se. Där känns det inte helt osannolikt att Lövet skulle dyka upp.

Björn Johansson form & produktion?

Fråga: Jag söker fler av ett par stolar som jag har hemma. Det är barstolar som jag köpt på Akeba i Norrtälje. Under dem står det att de kommer från Björn Johansson form & produktion. De är i ek med låg rygg och ihåliga ben i rostfritt. /Lena
Svar: Det här var en knivig fråga. Björn Johansson verkar nämligen ha försvunnit totalt. Björn Johansson form & produktion avvecklades tidigare i år och 2006 startade han företaget Björn Johansson form & homestaging. Informationen man kan hitta om båda företagen är dock ytterst knapphändig, mailen man skickar studsar tillbaka och ringer man telefonnumret får man meddelandet att numret upphört utan hänvisning. Företaget är registrerat på två olika adresser i Göteborg. Tyvärr kommer jag nog inte längre än såhär. Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer!

Cool vägglampa

Fråga: Jag letar efter en vägglampa som ser ut lite som en plafond. Gärna med någon kul design och ungefär 50 cm i diameter. Jag vill helst inte att den ska vara för dyr. /Anna-Lena
Svar: Jag skulle rekommendera ett roligt företag som heter Different design. De har ett antal olika "platta" vägglampor i roliga och lite annorlunda utseende. Bland annat den här lite mer stilrena med blad samt en för den som vågar lite mer. Du hittar alla varianterna under Belysning på deras hemsida på Differentdesign.se. I pris ligger de mellan 500 och 1 000 kr ungefär.

Fällbar fåtölj i fårskinn

Fråga: Jag har sett en recliner (fällbar fåtölj) med fårskinnsklädsel som jag gillade väldigt mycket. Den kostade dock 15 000 kr. Jag undrar om du kan hitta någon billigare? /Anders
Svar: Nu är jag riktigt stolt för jag har faktiskt hittat en för 3 495 kr och det är inklusive fotpall. Ett fynd pris i sammanhanget! Ni hittar den hos postordetföraget Cellbes.

Billiga pärlspontskök

Fråga: Jag undrar om du vet var man kan hitta ett billigt pärlspontskök? /Mona
Svar: Ikea har ett mycket förmånligt kök som de kallar Duvbo och hos Marbodal, som ligger i prisklassen precis över Ikea, kan du hitta de vackra köken Loge och Koster.

Ljus, modern soffa med kort sittdjup

Fråga: Jag letar efter en ljus, stabil och modern soffa med kort sittdjup. /Albert
Svar: Jag har hittat några varianter som har från 77 cm upp till 88 cm i sittdjup. Hos Designonline kan du hitta en variant från Offecct, Norrgavel har en variant, danska Ilva har också en och slutligen kan du hitta en från David design hos Furnish.se.

Länsförsäkringar shop?

Fråga: Jag har sett en produkt från ett företag som hette Umbra i en reklam för Länsförsäkringar. Men jag förstod inte var man kunde köpa den?
Svar: Länsförsäkringar har sedan något år tillbaka butiker under namnet Länsförsäkringar shop. Där säljer de roliga produkter under olika teman. Än så länge finns deras shoppar bara i Stockholm (Stureplan, St Eriksplan, Mörby, Vällingby, Sickla, Solna och Gärdet) men vi hoppas att de snart sprider sig över landet.

Oregelbunden bokhylla

Fråga: Jag söker en vit bokhylla där hyllorna är oregelbundna, alltså inte helt lodräta eller helt vågräta. Jag har sett en i en inredningstidning. Var kan jag hitta en sådan? /Ulla
Svar: Svensson i Lammhult säljer en hylla som heter Randsom och kommer från MDF Italia, på Mio finns en rolig variant som heter Fura och slutligen säljer Nordiska galleriet ett antal varianter från olika märken. Ett exempel är Sign Komb 10.

Burk som ser ut som en cupcake

Fråga: Jag har sett en burk på en blogg som ser ut som en cupcake och sett att de fanns att köpa i någon butik i Skåne men jag undrar om du vet var de finns mer? Gärna i Stockholmsområdet? /Alva
Svar: De söta burkarna i olika färger och med olika "topping" finns bland annat att hitta på Stockhome på Kungsgatan. Dessutom kan man hitta en annan typ av tätslutande burk som ser ut som en cupcake på Shoppinggatan.se.

Riktigt stora kuddar

Fråga: Jag är på jakt efter riktigt stora kuddar (minst 80 x 100 cm)/Pernilla
Svar: På Bolia (som säljer både på nätet och i butiker) kan du hitta en kudde som de kallar Mega golvkudde för 1 999 kr. Den går lika bra att använda som vanlig kudde och den är 120 x 120 cm. Den finns i en mängd olika färger och mönster. Ett annat tips är att välja ett tyg som du gillar och lämna in det till en sömmerska och be denne sy ett fodral och sedan stoppa det. Det blir nog billigare. Lycka till!

Köpinfo

Design House Stockholm, www.rum21.se

Verner & Verner, https://webshop.verner-verner.se

Lyckas med mat, www.lyckasmedmat.se

Torebrings, www.torebrings.se

Blocket.se, www.blocket.se

Tradera, www.tradera.com

Ilva.se, www.ilva.se

Ellos, www.ellos.se

Halens, www.halens.se

Tove Adman, https://toveadman.se

EM, www.em.se

Kila möbler, www.kilamobler.se

Mavis, www.mavis.se

Furnish.se, https://furnish.se/

Got2get, www.got2get.se

Different design, www.differentdesign.se

Cellebes, www.cellebes.se

Designonline, www.designonline.se

Norrgavel, www.norrgavel.se

Svenssons i Lammhult, www.svenssonsilammhult.se

Mio, www.mio.se

Nordiska galleriet, www.nordiskagalleriet.se

Shoppinggatan.se, www.shoppinggatan.se

Bolia, www.bolia.com

Läs även:

Städa med bikarbonat – så gör du!

Dags att storstäda? Bikarbonat har man oftast hemma och är det bästa hjälpmedlet när du städar. Både för dig och miljön. Vi har samlat 16 av de bästa...

06 oktober 2009 Kristina Sjöberg, viivilla.se oktober -09
Annons
Annons
Mer om Inredningsinspiration

Insynsskydd till fönster – 5 smarta idéer

Inredningsinspiration Vill du skydda fönstren från insyn men ändå få in ljus? Här är fem smarta lösningar. 

10 tips: så dukar du finast i påsk!

Inredningsinspiration Påsken pyntas traditionsenligt med saker i gult och pastell – och så även i år. Här får du inspiration till fina vårdukningar och vackra dekorationer!

9 fina saker du kan gjuta i betong

Inredningsinspiration Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

Inred källaren – så gör du

Inredningsinspiration Dags att inreda källaren? Här är expertens bästa tips!

Inred med datorn - gratis hjälp på Internet

Inredningsinspiration Brukar du också sitta med papper och penna när du ska göra om hemma? Du kan få mycket hjälp med heminredningen på Internet.

Roliga husdjursmöbler du kan göra själv

Inredningsinspiration Det finns många roliga och kreativa sätt att bygga möbler till din hund eller katt. Här 12 exempel.

Dags för mässa!

Inredningsinspiration Smart och grönt är ledorden för årets Hem & Villa. På plats den 3-6 oktober finns inredare, mat– och byggprofiler för att ge dig tips och inspiration för hela hemmet. Vi ses där!

9 vackra sommardukningar

Inredningsinspiration Slå på stort eller knappt om tid? Maxa med detaljer eller skippa duken? Oavsett vilket så har vi inspiration för sommarens alla dukningar!

Årets julklapp 2009-2013

Inredningsinspiration Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Vi i Villas policy
Avbryt

Användarvillkor för Viivilla.se

Dessa villkor godkännes vid registrering av medlemskap. 

Som medlem hos Vi i Villa får du tillgång till en mängd olika förmåner och funktioner. Du kan bland annat ta del av exklusiva artiklar, instruktioner och guider, generösa erbjudanden, experthjälp, tävlingar och mycket mer. Du får även våra e-postutskick samt kan diskutera i forumet.

Användarvillkor

1. Allmän information

1.1.  Denna webbplats ägs och drivs av Bonnier Publications AB.

1.2.  Dessa villkor (”Användarvillkoren”) gäller för användande av webbplatsen.

1.3.  Genom att bli medlem på webbplatsen bekräftar du ditt samtycke till dem vid varje tillfälle gällande villkoren för webbplatsen.

 

2.   Personuppgiftshantering

2.1.  Ditt medgivande
Läs igenom policyn innan du använder denna webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till att dina personuppgifter samlas in, används och överförs enligt vad som anges i denna policy och de dokument som denna policy refererar till. Om du inte godkänner denna policy kan du inte få tillgång till eller använda våra tjänster.

2.2.  Marknadsföring
När du skapar en profil på Viivilla.se samtycker du till att vi kontaktar dig med marknadsföring, som exempelvis erbjudanden från våra samarbetspartners inom allt från bygg till trädgård och inredning via brev, telefon och elektroniska medier (d.v.s. e-post, sms). Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin.

2.3.  Avregistrering från specifikt utskick
Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet, eller återkalla samtycket genom att kontakta oss.

2.4.  Tredje parts behandling utanför Bonnierkoncernen
Bonnier Publications AB (556105-0351) är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen. Personuppgifter kan lämnas ut till våra samarbetspartners, efter ditt samtycke i varje enskilt fall.

2.5.  Utlämning av personuppgifter till myndigheter
Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

2.6.  Vi i Villas kundregister och profilering
Kundinformation såsom namn- och adressuppgifter, e-postadress m.m lagras i Vi i Villas kundregister tillsammans med aktivitet som sker på sidan, som sedan kan komma att analyseras för att kommunicera relevanta och skräddarsydda annonser och utskick (också kallat profilering).

2.7.  Koncerngemensamt kundregister
Kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m.m lagras i ett koncerngemensamt kund- och användarregister hos Bonnier AB som äger Bonnier Publications/Vi i Villa. När du upprättar en profil samtycker du samtidigt till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer om det här.


3. Medlemskap hos Vi i Villa

3.1.  Användarvillkor som medlem hos Vi i Villa.
Som medlem i Vi i Villa får du tillgång till en mängd olika förmåner. Beroende på vilken typ av medlemskap du har kan du bland annat ta del av exklusiva artiklar, instruktioner och guider, generösa erbjudanden, experthjälp, tävlingar och mycket mer. Du får även våra nyhetsutskick samt kan diskutera i forumet.

3.2.  Pris
Det är kostnadsfritt att bli medlem hos Vi i Villa.

3.3.  Allmänna riktlinjer och regler för forum och kommentarsfält
Var trevlig, ha roligt och respektera varandra. Dela gärna med dig av erfarenheter, tips och råd i våra artiklar eller i forum. Det är inte tillåtet att annonsera på Viivilla.se (utan att betala). De erbjudanden och förmåner du erhåller i ditt medlemskap är personliga och får ej delas vidare.
Du får inte publicera länkar till din blogg på Viivilla.se.

3.4.  Etikett
Var artiga och positiva mot varandra samt använd ett vårdat språk.
Beskriv din profil med hjälp av trevliga bilder och sakliga texter. Inga former av pornografi, våld, rasism, annat stötande eller irrelevant material är tillåtet.
Undvik att använda versaler eftersom det uppfattas som om du skriker. Var även försiktig med att använda ironi. Det kan lätt missuppfattas. Det är inte tillåtet att uppge andra personers namn, kontaktuppgifter eller annan känslig information.

3.5.  Upprätta en profil
Viivilla.se och sajtens administratörer förbehåller oss rätten att blockera och/eller radera din profil tillsammans med samtligt innehåll du har laddat upp till Viivilla.se, inklusive foton, videos, ljud och texter, foruminlägg, kommentarer, blogginlägg, personliga meddelanden etc. Detta kan ske utan förvarning.

3.6.  Innehåll
Innehåll du publicerar på Viivilla.se är offentligt och ligger kvar som publicerat på sajten. Du kan inte själv ta bort materialet. Om du av exempelvis personliga skäl behöver ta bort innehåll, kontakta [email protected].

När du upprättar en profil på Viivilla.se godkänner du att eventuella krav och/eller straffrättsligt ansvar för material du har laddat upp, inklusive upphovsrätt, överförs till dig. Du godkänner också att Bonnier Publications AB inte hålls ansvariga för dina handlingar på Viivilla.se så långt möjligt enligt svensk lagstiftning.

Viivilla.se förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller redigera villkoren och du godkänner att efterfölja alla tillägg och revideringar. Vi rekommenderar att du håller dig uppdaterad med våra villkor. Du hittar dem alltid längst ned på webbsidan.

3.7.  Din profil
Du måste vara 18 år för att upprätta en profil på Viivilla.se. Du är skyldig att lämna korrekta kontaktuppgifter. Var respektfull gentemot andra användare och administratörer. De lägger mycket tid och ansträngning på Viivilla.se av egen fri vilja. Viivilla.se är avsedd att vara en positiv och trevlig upplevelse för alla.

Viivilla.se registrerar din IP-adress i den händelse villkoren missbrukas och/eller material polisanmäls.

Var dig själv! Du bestämmer själv om du vill vara anonym på Viivilla.se (vi uppger inte ditt riktiga namn, kontaktuppgifter, e-postadress och liknande information utan ditt godkännande). Identitetsstölder är inte tillåtna, oavsett om identiteten tillhör en annan användare på Viivilla.se eller en verklig person.

Din inloggning och ditt lösenord är personliga. Lämna inte ut dina uppgifter till någon annan, då du kan hållas ansvarig för andras handlingar.

Det är inte tillåtet att länka till andra sidor från din profil (Facebook, bloggar, din personliga webbshop osv.). Länkar till olagliga, pornografiska, diskriminerande, rasistiska eller på annat sätt stötande material är inte tillåtna. Det kan leda till att din profil och dess innehåll raderas.

3.8.  Uppladdning av och länkar till material
Viivilla.se och Bonnier Publications är inte ansvariga (under kriminal- eller civilrätt) för material som våra användare laddar upp. Detta ansvar bär användaren.

Det är inte tillåtet att ladda upp material (text, bilder, videor, ljud etc.) som du inte innehar rättigheter till. Uppladdat material till Viivilla.se klassas som spridning, vilket är olagligt såvida inte:

Alla åsikter faller under svensk lagstiftning, inklusive lagen om diskriminering, material av våldsam eller rasistisk natur, ärekränkning och uppmuntran till olagliga handlingar. Överträdelser beivras.

Det är tillåtet att länka till material från andra webbplatser, inklusive bilder, videor (Youtube etc.) ljud och text, så länge materialet inte inkräktar på upphovsrätten och innehållet inte är av stötande/olaglig natur. Du behöver inte ha rättigheter till spridning för att länka till material.

Genom att ladda upp material till Viivilla.se godkänner du att vi kan återanvända det på Viivilla.se. Dina personuppgifter förblir konfidentiella. Om du inte godkänner dessa villkor ber vi dig radera din profil. Det uppladdade materialet kommer fortfarande att vara tillgängligt på Viivilla.se och tillgängligt för återanvändning enligt ovan.

Det är inte tillåtet att ladda upp material med kommersiellt innehåll, inkl. logotyper och länkar. Om du vill annonsera på Viivilla.se ber vi dig att läsa mer på Viivilla.com.

3.9.    Åsikter
Viivilla.se tar inte ansvar för åsikter som framförs av användare. Uppladdat material är alltid ett uttryck för användarens egna åsikter. Inga former av pornografiskt, diskriminerande, våldsamt, rasistiskt och på andra sätt stötandematerial är tillåtna. Detta inkluderar text, bilder, ljud och video.

3.10. E-post- och mobil-aviseringar
När du upprättar en profil på Viivilla.se tackar du ja till att prenumerera på vårt nyhetsbrev, vilket kan innehålla annonser. Du kan när som helst avbeställa nyhetsbrevet genom att klicka på “avsluta din prenumeration” längst ned i nyhetsbrevet.

3.11. Personuppgiftsbehandling
När du skapar en profil på Viivilla.se samtycker du till att vi kontaktar dig med marknadsföring, som exempelvis erbjudanden från våra samarbetspartners inom allt från bygg till trädgård och inredning via brev, telefon och elektroniska medier (d.v.s. e-post, sms). 

Du kan även komma att mottaga marknadsföring för vin. Du kan när som helst avregistrera dig från ett specifikt utskick genom att klicka på länken i botten av mejlet, och återkalla samtycket genom att kontakta oss. Bonnier Publications AB (556105-0351) är ansvarig för personuppgiftsbehandlingen. Personuppgifter kan lämnas ut till våra samarbetspartners efter ditt samtycke i varje enskilt fall.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut. Läs mer här om Vi i Villas policy och villkor. All kundinformation såsom namn- och adressuppgifter m.m lagras i ett koncerngemensamt kund- och användarregister hos Bonnier AB som äger Vi i Villa. När du upprättar en profil samtycker du samtidigt till personuppgiftsbehandling inom Bonnierkoncernen. Läs mer om det här. 

Tänk på att dessa regler är till för att alla ska tycka att det är intressant och underhållande att besöka Viivilla.se – mycket nöje!


4.   
Tävlingar

4.1.   Allmänna tävlingsvillkor
För att tävla krävs en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuella tävlingsvinster, få erbjudanden och nyhetsutskick. För att vara med i tävlingar behöver du vara inloggad och ange adress och telefonnummer i din profil, så att vi kan kontakta dig vid en eventuell vinst. När du fyllt i denna information första gången behöver du bara logga in nästa gång du vill vara med i en ny tävling, så finns dina kontaktuppgifter sparade.

Deltagande av anställda inom Vi i Villa/Bonnier Publications AB och företag som utgör samarbetspartners i aktuell tävling kan inte delta i Vi i Villas tävlingar.

4.2.   Åldersgräns
Vid alla tävlingar gäller 18 års åldersgräns för att delta.

4.3.  Priser

4.4.  Ansvar för drift
Vi i Villa/Bonnier Publications AB är inte ansvariga för tekniska fel rörande webb, telefon, e-post eller brev.

4.5.   Marknadsföring
Vinnarens namn, ort och motivering kan komma att användas i marknadsföringssyfte på Vi i Villas hemsida, sponsorernas hemsidor eller annan annonsplats.

4.6.   Jury
Juryn består av representanter från Vi i Villa/Bonnier Publications AB om inte annat anges. Juryns beslut kan inte överklagas. Bonnier Publications AB ansvarar inte för extraordinära händelser och omständigheter som ligger utanför vår kontroll, till exempel konkurser eller förändringar hos våra samarbetspartners i tävlingen.

4.7.  Stötande innehåll
Tävlingsbidrag med stötande innehåll som till exempel personliga påhopp eller som inte följer tävlingstemat kan komma att raderas utan förvarning.


Kontakt

Kontakta i första hand kundtjänsten för Vi i Villa på e-post [email protected]

Bonniers personuppgiftsombud kan nås via brev till ”Personuppgiftsombudet, Bonnier AB, 11390 Stockholm”, eller E-post [email protected]