Är du ute sent med julklapparna? Här är 13 tips!
Sista minuten-klapparna för hela familjen!

Sista minuten-julklapparna till villaägaren

Inredningsinspiration

Är du ute i sista sekund med julklapparna? Här är 12 sista minuten-klappar för mamma, pappa, syster eller bror – de perfekta presenterna till de som bor i hus!

Av: Emelie Åberg, 17 december 2014
 • Ett smart bärbälte till mamma eller pappa

  Perfekt för den som gillar att plocka svamp eller bär – eller för hemmafixaren som behöver ett bälte till skruvar, skruvmejsel och andra prylar. Bärbälte, 325 kr, Smartasaker.se

 • Vallajärn för vintersportaren

  Vallajärn för längdskidor, snowboards och alpinskidor – kanske till syster eller bror som gillar snösporter. Vallajärn, 379 kr, XXL.

 • Värmesulor för frusna villafötter

  Värmande present för villaägaren som fixar i trädgården året om – perfekt för snöskottningen eller andra utomhusaktiviteter. Värmesulor, 399 kr från Kjell & Co.

 • För villaägaren som reser mycket

  Bra present till den som reser mycket, eller kanske till systern som inte har gröna fingrar? Självvattnare Bördy, sätts ner i jorden, 75 kr, Designtorget.

 • Presenttips för den som gillar att laga mat

  Låt brorsan, pappa eller varför inte mamma glänsa med sina kökskunskaper och göra egen pasta. Pastamaskin, 299 kr, Cervera.

 • Klappen för hemmafixaren

  Smarta måste-ha-verktyget för den pedantiske hemmafixaren som redan har allt – en laseravståndsmätare som med precis noggrannhet ger exakta avstånd. Laseravståndsmätare, 398 kr, Bauhaus.

 • Popcornmaker för perfekta familjemyset

  För popcornälskade filmfantasten – en smart popcornmaker som gör att du kan poppa egna popcorn på bara några minuter i mikron. Popcornmaker, 249 kr, Bagaren och kocken.

 • Brödrosten för den stora familjen

  Har du en stor familj och en frukostälskare till sambo? Då är den här smarta julklappen perfekt! Brödrost med plats för 4 mackor, 399 kr, Net on net.

 • För den nyinflyttade

   

  Har din syster precis flyttat tills sitt första hus? Då är hon i behov av en hel del smarta verktyg. Denna samlar 18 verktyg, från skiftnyckel till skruvmejsel, i ett och samma! Wallet ninja, 135 kr, Smartasaker.se.

 • För designsläktingen

   

  Rolig present för den som gillar design, inredning och böcker – en annorlunda bokhylla. Bokhyllan Conceal, 195 kr, Designtorget.

 • Praktiska klappen

   

  De flesta husägare har kanske en snöskyffel (om inte så är det en mycket praktisk present), men det är också bra att ha en lite mindre variant - till exempel att lägga i bakluckan i bilen. Snöskyffel från Fiskars, 71 cm hög, 129 kr, Jula.

 • Den viktigaste klappen av alla

   

  Sist men absolut inte minst – den viktigaste julklappen du kan köpa är en som räddar liv. Lika fint att ge som att få, och du kan både köpa fina gåvokort att ge bort, skänka en slant eller köpa hela paket. Detta fina julpaket kostar 198 kr i Unicefs gåvoshop. Fler viktiga gåvor kan du köpa hos bland annat Rädda barnen, WWF och Barncancerfonden.

Visa allt innehåll
Emelie Åberg
17 december 2014 Emelie Åberg
Annons
Annons
Mer om Inredningsinspiration

Insynsskydd till fönster – 5 smarta idéer

Inredningsinspiration Vill du skydda fönstren från insyn men ändå få in ljus? Här är fem smarta lösningar. 

10 tips: så dukar du finast i påsk!

Inredningsinspiration Påsken pyntas traditionsenligt med saker i gult och pastell – och så även i år. Här får du inspiration till fina vårdukningar och vackra dekorationer!

9 fina saker du kan gjuta i betong

Inredningsinspiration Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarn...

Inred källaren – så gör du

Inredningsinspiration Dags att inreda källaren? Här är expertens bästa tips!

Inred med datorn - gratis hjälp på Internet

Inredningsinspiration Brukar du också sitta med papper och penna när du ska göra om hemma? Du kan få mycket hjälp med heminredningen på Internet.

Roliga husdjursmöbler du kan göra själv

Inredningsinspiration Det finns många roliga och kreativa sätt att bygga möbler till din hund eller katt. Här 12 exempel.

Dags för mässa!

Inredningsinspiration Smart och grönt är ledorden för årets Hem & Villa. På plats den 3-6 oktober finns inredare, mat– och byggprofiler för att ge dig tips och inspiration för hela hemmet. Vi ses där!

9 vackra sommardukningar

Inredningsinspiration Slå på stort eller knappt om tid? Maxa med detaljer eller skippa duken? Oavsett vilket så har vi inspiration för sommarens alla dukningar!

Årets julklapp 2009-2013

Inredningsinspiration Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?