Nytt & Nyttigt maj -07

Inredningsinspiration

Designade duschar och dimmers, insektsmagneten Mosquito Magnet och världens minsta espressomaskin - läs om nya och nyttiga saker här!

Krumelurer i hörnet

Pigga upp duschhörnan med några krusiduller! Duschen Niagara med mönstret Twist som är formgivet av Kristina Eldon kan vara ett kul tillskott i badrummet. De böjda dörrarna är invikningsbara och finns i flera olika mått och kostar från 6 590 kronor. För mer information se www.inr.se eller 040-670 15 30.

Annons

Följ den röda trådenDet blir lättare att såga rakt med de nya lätta sticksågarna från Bosch, de har nämligen en laserenhet på sig. Rita upp linjen du ska såga och placera strålen över linjen – rätt kurs kan hållas i både ljus och mörker! Det mjuka greppet gör också att vibrationerna minimeras. Kostar från 999 kronor beroende på modell. För mer information se www.bosch.se eller 08-750 15 00.

Trädgårdsvask

En flyttbar och hopfällbar trädgårdsvask som passar bra
när du till exempel ska plantera om plantor eller skölja rotfrukter. Kranen kopplas smidigt till trädgårdsslangen. Stativet är i rostfritt stål och är försett med två hjul. Vasken är 80 lång, 38 centimeter djup och 80 centimeter hög och kostar 495 kronor på Willab Garden. För mer information se www.willabgarden.se eller 0431-686 00.

Designad dimmerAnnorlunda och spännande är denna mattsvarta dimmer som passar i det moderna hemmet. Den lysande dekorramen finns i flera färger och är lätt att montera. På dagen är ljusramen en snygg inredningsdetalj och på natten hjälper den dig att hitta rätt till strömbrytaren! Kostar från 300 kronor i bygg- och elfackhandeln. Mer information på www.gelia.se eller 0514-588 00.

Myggfritt ute!

Äntligen har den kommit - produkten alla längtat efter! Insektsmagneten Mosquito Magnet lockar till sig myggor och oskadliggör dem genom att suga upp dem i en behållare. Fungerar på ett område på 2 000 kvadratmeter! Inga giftiga bekämpningsmedel behövs. Mosquito Magnet kostar 5 495 kronor på Lantmännen Granngården. Mer information finns på www.granngarden.se eller 0771-222 444.

Värsting av värstingarSommarstuga eller teve? Ibland måste man välja... Beovision 9 har en 50-tums plasmaskärm och alla tekniska finesser man kan önska sig - listan får inte plats här… Men snygg är den och finns i sex olika färgkombinationer av silver, svart, mörkgrå, röd och blå. Teven levereras med ett motordrivet stativ. Priset är cirka 189 000 kronor. Mer information se på www.bang-olufsen.se

Eldklot i trädgården

Häng upp detta eldklot i ett träd eller vid husets gavel och du kan njuta av ett härligt ljusspel i trädgården på vårkvällarna. Elden består av en marschall eller ett ljus avsett för utomhusbruk. Klotet finns i tre olika storlekar (20, 25 och 30 centimeter i diameter) och kostar 299, 369 respektive 450 kronor på www.tradgardsrum.se

Funkisfriggebod i paketKomplettera huset med en matchande friggebod! En friggebod kan se ut på många sätt bara tomtgräns- och storleksreglerna från kommunen följs. Denna variant i betong är nästan helt underhållsfri och hela kitet (inklusive material och beskrivning) kostar från 34 900 kronor. Mer information på www.finjabetong.se eller 0451-666 00.

Smart för spröjsen

Nu är det dags att putsa dina fönster! Alla som har fönster med löstagbar fönsterspröjs vet att det kan vara svårt att få bort dessa när det behövs. Prova då det lilla specialverktyget Spröjsann som lätt och skonsamt tar bort fejkspröjs. Fönstren repas inte och fingrar skonas! Kostar 39 kronor på www.smartasaker.se, 08-736 09 99.

Världens minsta espressomaskin?40 procent av alla under 40 år föredrar espressobaserat kaffe! Denna lilla helautomatiska espressomaskin, XP7240 från KRUPS, kan göra både espresso och bryggkaffe. Espressomaskinen har måtten 365(h) x 330(d) x 245 (b) millimeter och har en liten lcd-display för att visa funktionerna. Kostar 6 490 kronor. För mer information www.krups.com eller 08-59421330.

Matcha muggen

Gör badrummet enhetligt genom att välja en färg på detaljerna. Kornblå WC-borste 129 kronor, mugg med lock 59 kronor och tvålpump 79 kronor. Säljs i inredningsbutiker och i Miques egna butiker. Mer information på www.mique.se eller 033-20 75 30.

 

03 maj 2007
Annons
Mer om Inredningsinspiration

9 fina saker du kan gjuta i betong

Inredningsinspiration Att gjuta i betong är ett sätt att göra unika och personliga inredningsdetaljer. Leta efter lite passande former och blanda betongen enligt anvisningarna på påsen, sedan är det bara att gjuta på! Låt fantasin flöda!

Inred källaren – så gör du

Inredningsinspiration Dags att inreda källaren? Här är expertens bästa tips!

Inred med datorn - gratis hjälp på Internet

Inredningsinspiration Brukar du också sitta med papper och penna när du ska göra om hemma? Du kan få mycket hjälp med heminredningen på Internet.

Roliga husdjursmöbler du kan göra själv

Inredningsinspiration Det finns många roliga och kreativa sätt att bygga möbler till din hund eller katt. Här 12 exempel.

Dags för mässa!

Inredningsinspiration Smart och grönt är ledorden för årets Hem Villa. På plats den 3-6 oktober finns inredare, mat– och byggprofiler för att ge dig tips och inspiration...

Årets julklapp 2009-2013

Inredningsinspiration Idag presenterades årets julklapp 2013 av Handelns Utredningsinstitut (HUI). Klappen kan ses som ett tecken i tiden. Minns du förgående års julklappar?

Budget och lyx på nyårsfesten

Inredningsinspiration Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att fira in 2011. Avlägg nyårslöften, skåla i bubbel och slå klackarna i taket på en krispigt vit nyårsfest. Vi har allt som behövs – både för stor och liten plånbok.

Du är alltid rätt någon gång!

Inredningsinspiration Det finns många stunder då jag önskat att allt i mitt hus hängde ihop. I färger, stilar, tavlor.

Köpinformation ViV nr 1/2011

Inredningsinspiration Här hittar du kontaktuppgifter till alla köpställen i Vi i Villa nr 1/2011.