Har du barnstolen Tripp Trapp? Med ett enkelt knep får du en smart förvaring!
Har du barnstolen Tripp Trapp? Med ett enkelt knep får du en smart förvaring! Foto: Ikeahackers.net /ikea.com/se/sv/

Ikea-hacket alla småbarnsföräldrar kommer älska!

Inredning

Ett enklare och smartare Ikea-hack får du leta länge efter.

Av: Einar Vestheim/ Sara Åhlström, 16 januari 2017

Tripp trapp-stolen är en klassisk stol som finns i tusentals svenska hem. Den populära stolen har två plattor som kan placeras på olika höjd så att du kan sätta barnet i rätt höjd och låta barnets fötter vila på bottenplattan. Höjden kan du enkelt justera allt eftersom barnet växer.

 

Källa

Men visste du att stolen också kan bli en praktisk förvaringsmöbel? Allt du behöver är backen Trofast, för 20 kr, enligt ikeahackers.net.

Annons

Den här lådan passar perfekt i de hack som finns! Vips har du en praktisk förvaringshylla att förvara t.ex. förkläde, våtservetter och annat som barnet kan behöva. 

 

Annons från Larm.se:

16 januari 2017 Einar Vestheim/ Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Inredning

Blanda gammalt och nytt – så skapar du ett personligt hem

Inredning Hämta inspiration från ditt barndomshem, låt hjärtat styra och inred efter din livssituation. Vintageexperten Elsa Billgren delar med sig av sina bästa tips för att skapa en personlig inredning bestående av både nya och gamla fynd.

Ge stolarna nytt liv!

Inredning Har dina stolar sett sina bästa dagar? Med sandpapper, en häftpistol och ett fint tyg kan du ge dem ett nytt liv.

7 alla hjärtans dag-pyssel

Inredning Fingerfärg, kulörta papper och en dos kreativitet. Här är sju enkla pynt som passar bra att göra med barnen.

7 roliga julklappsidéer

Inredning Slut på bra julklappsidéer? Här är 7 roliga prylar att ge någon du tycker om - eller att önska till dig själv. 

VIDEO: Smarta tejpknepet

Inredning Trött på tejpkrånglet? Med det här enkla knepet blir det så mycket enklare när det är dags att slå in julklapparna!

Så gör du egna julkort

Inredning Vem blir inte glad över ett hemmagjort julkort? Knåpa ihop ett par stycken med granar på, från Karin Anderssons bok Kreativa Karins jul för barn!

VIDEO: Så slår du in julklappar i tyg

Inredning Här är ett miljövänligare tips när det är dags att slå in dina julklappar. 

Årets julklapp 2017

Inredning VR-glasögon, robotdammsugare och matkasse har tidigare varit årets julklapp. Så vad handlar vi gärna i år? Här är årets julklapp!

6 rum med galen inredning

Inredning Låt dig inspireras – eller kanske bara förfäras – av dessa rum. Här är inredningen som får dig att tappa hakan!