Få full koll på hemmet med Homer

Inredning

Homer - en smart huspärm som uppdaterar sig själv.

Av: Redaktionen, 30 januari 2019

Nu lanseras Homer, en smidig tjänst som ersätter din gamla huspärm.

Med Homer samlar du allt som är viktigt i hemmet på ett enkelt sätt. Kvitton, garantier, färgkoder, bruksanvisningar, foton, anteckningar och mått. Dokumentera din ombyggnation, eller låt en hantverkare lägga in information åt dig. Med mobilen skannar och fotar du enkelt vad du vill.

Homer hittar information åt dig

Homer kommer automatiskt att hitta sådant som är relevant för just dig. Till exempel ritningar och tomtkarta. Det ger en bra grund med viktig information som du som husägare behöver.

Du kan även skanna typskyltar eller kvitton. Baserat på det hämtar Homer den rätta manualen! Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig.

Annons

Ordning och reda. Tillgängligt för alla. Hela tiden.

Allt ordnas på ett snyggt och strukturerat sätt. Det du lägger in sparas tryggt och du kommer åt det var du än är. All data skyddas med kryptering. Skulle du tappa telefonen finns all information kvar i ''molnet''.

Om du vill kan du dela informationen med din familj eller andra personer, så att alla får tillgång till samma information.

Det blir dessutom så mycket enklare att hitta det man söker när allt finns tillgängligt digitalt. Skippa bläddrandet i pärmen, letandet i byrålådan eller genomläsning av kvitton. I Homer skriver man in det man söker och så kommer det fram.

Bra vid inbrott, brand eller bodelning

Om du har bra koll på dina kapitalvaror och dina föremål med affektionsvärde i Homer, så blir det så mycket enklare och tryggare i det tråkiga arbetet om olyckan skulle vara framme. Homer är det perfekta stället att samla allt detta på - vare sig det är foton på dina rum och smycken, kvitton och fakturor, värdeintyg eller kanske anteckningar om sakers ursprung.

Kom igång direkt

www.homer.co kommer du genast igång med appen. Homer tar dig på en enkel guidad tur. Efter det kan du på egen hand upptäcka och lägga till det du känner är viktigt att spara.

 

iOS: här
Övriga: här

 

 

 

 

30 januari 2019 Redaktionen
Annons
Annons
Mer om Inredning

Blanda gammalt och nytt – så skapar du ett personligt hem

Inredning Hämta inspiration från ditt barndomshem, låt hjärtat styra och inred efter din livssituation. Vintageexperten Elsa Billgren delar med sig av sina bästa tips för att skapa en personlig inredning bestående av både nya och gamla fynd.

Ge stolarna nytt liv!

Inredning Har dina stolar sett sina bästa dagar? Med sandpapper, en häftpistol och ett fint tyg kan du ge dem ett nytt liv.

7 alla hjärtans dag-pyssel

Inredning Fingerfärg, kulörta papper och en dos kreativitet. Här är sju enkla pynt som passar bra att göra med barnen.

7 roliga julklappsidéer

Inredning Slut på bra julklappsidéer? Här är 7 roliga prylar att ge någon du tycker om - eller att önska till dig själv. 

VIDEO: Smarta tejpknepet

Inredning Trött på tejpkrånglet? Med det här enkla knepet blir det så mycket enklare när det är dags att slå in julklapparna!

Så gör du egna julkort

Inredning Vem blir inte glad över ett hemmagjort julkort? Knåpa ihop ett par stycken med granar på, från Karin Anderssons bok Kreativa Karins jul för barn!

VIDEO: Så slår du in julklappar i tyg

Inredning Här är ett miljövänligare tips när det är dags att slå in dina julklappar. 

Årets julklapp 2017

Inredning VR-glasögon, robotdammsugare och matkasse har tidigare varit årets julklapp. Så vad handlar vi gärna i år? Här är årets julklapp!

6 rum med galen inredning

Inredning Låt dig inspireras – eller kanske bara förfäras – av dessa rum. Här är inredningen som får dig att tappa hakan!