Modernt och skandinaviskt vinylgolv
Modernt och skandinaviskt vinylgolv Foto: Pergo/Forbo

Vi i Villa gillar – 7 snygga vinylgolv till hemmet

Golv

Går du i tankar på att byta ut golven hemma? Vinylgolvet ger intryck av äkta trä och finns i många verklighetstrogna mönster. Med sitt patenterade klicksystem blir golvläggningen dessutom både snabb och enkel.  

Av: Madeleine Skiljaica, 10 februari 2017
 • Den moderna looken

  © Pergo

  När du vill ge rummet en ljus färg som passar till inredningstrenderna samtidigt som den ger känslan av ett äkta trägolv.  Finns i fler olika färger. Pris 379 kr/m2.

  Pergo

 • Lyxigt fiskebensmönster

  Om du vill ha en känsla av lite extra exklusivitet ska du välja det tidlösa golvet med det snygga fiskbensmönstret. Pris 279 kr/m2.

  Ruugs

 • Våtrumsmatta med stil

  När du vill ha en lyxig känsla i badrummet är denna trendinspiration med sitt kombinerade mönster ett måste. Kan kombineras med matchande väggmattor. Pris cirka: 329 kr/m2.

  Tarkett

 • Betongkänsla

  © Pergo

  När du vill få in en trendig och samtidigt industriell känsla i hemmet. Pris cirka: 379 kr/m2.

  Pergo

 • Klassiskt

  Det klassiska mönstret som passar in i alla hem. Vinylgolvet ger en känsla av äkta trägolv. Pris cirka: 399 kr/m2.

  BerryAlloc

 • Mönstrat golv

   

  Det rutiga golvet förenar en styrka och skönhet på en och samma gång. För den som vill få in färg och mönster, passar detta skandinaviska golv perfekt. Pris cirka: 265 kr/m2.

  Forbo

 • Snyggt med stengolv

  © Pergo

  Golvet som passar perfekt i hallen, eller ytor som söker känslan av stenplattor. Med två plattor per planka och dess unika klicksystem blir installationen snabb och enkel. Pris 379 kr/m2.

  Pergo

Visa allt innehåll
10 februari 2017 Madeleine Skiljaica
Annons
Annons
Mer om Golv

Läsarfråga: Lutat trägolv – vad gör vi?

Golv Vi har flyttat in i vårt drömhus, och förra ägaren lade in trägolv som är lutat. Vilket är bästa sättet att sköta det? Här är Snickar-Björns svar.

Parkettgolv från Hornbach, Skandor, matt lackerad.
Annons

Fördelarna med parkettgolv

Golv Det finns många olika golv av äkta trä, och parkett kan du enkelt lägga på egen hand eftersom klicksystemet blivit mycket enklare.

Vilken ytbehandling är bäst för trägolvet?

Golv Du har precis slipat det gamla trägolvet, eller kanske rentav lagt ett nytt, så nu funderar du på vilken behandling som är bäst: olja, lack, vax, såpa...

Välj rätt golv till hallen

Golv Nästan inget golv utsätts varje dag för så hårt slitage som hallgolvet. Smutsiga stövlar, snöiga pjäxor och droppande paraplyer kräver att golvet tål fukt. Klinker, linoleum och vinyl är i dag vanliga material, men det finns flera andra att välja bland.

Dags för nytt köksgolv

Golv Golvet i köket ska vara lättstädat, tåligt och skönt att gå på. Att välja köksgolv handlar både om vilken känsla du vill skapa i köket och praktiska...

Glamorösare golv - ja tack!

Golv Golv är inte bara funktion - det är också den röda tråden som håller ihop inredningen i ditt hus. Därför är golven värda en extra tanke och här presente...

3 heta prylar för villan i vår!

Golv Fyra proffs på inredning väljer sina favoritprylar just nu!

Lyft rummet med nytt trägolv

Golv Med ett nytt trägolv kan du höja standarden i rummet och värdet på huset. Vi tittar här på aktuella träslag, sorter, trender och nyheter! Dessutom...

Golv - Trendspaning: Ek, bambu, borstat och vitt

Golv Både ljusa och mörka går bra, men helst ska golven fortfarande vara av ek. På stark frammarsch är också rustika och ekologiska material.