Vi i Villa gillar: 7 snygga garderober till sovrummet

Garderober

Drömmer du om ordning och reda bland dina kläder? En snygg och praktisk garderob till sovrummet fixar problemet. Här är våra favoriter just nu!

Av: Sara Åhlström , 10 november 2016

1. Stilren garderob

Fixa stilen med en modern och elegant garderob i svartbrun kulör. Garderoben Pax hittar du hos Ikea för 2 105 kr. 

Annons

 

2. Ljusa upp sovrummet

Ljusa upp sovrummet med en garderob som denna från Jysk. Garderob Ejersted, pris 1 600 kr. 

 

3. Elegant garderob 

Garderob i svart ek med skjutdörrar. Finns hos Kvik.se, pris 9 292 kr. 

 

4. Lyxig garderob

Höjden av lyx får du med en garderob som denna i mörk rustik ek. Atlanta garderob, finns att köpa hos Skånska byggvaror.

 

5.  Funktionell garderob

Förvaringskombination Heidi, med skåpluckor, två garderober och öppna fack. Finns att köpa hos Furniturebox.se, pris 3 995 kr.

 

6. Charmig garderob

Lousiana garderob, i vit mahogny. Charmig garderob som passar in såväl i sovrum som i hall. Pris 9 495 kr, finns att köpa hos Trademax.se

 

7. Praktiska garderob med skjutdörrar

Praktisk garderob i vitfolie med skjutdörrar. Priset ligger på 3 995 kr och garderoben heter Vertigo. Finns att köpa hos Mio

10 november 2016 Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Garderober

Smartaste knepet: Så får du ordning i garderobslådorna!

Garderober Blir du också galen på att aldrig hitta rätt t-shirt eller byxa i lådan? Här är enkla tricket som löser problemet i ett nafs! 

6 DIY-tips: piffa upp dina galgar

Garderober Piffa upp dina gamla galgar istället för att köpa nya. Här är redaktionens bästa tips på hur du kan snygga till dina klädgalgar.

Fixa smart förvaring – expertens tips

Garderober Behöver du tips på bra förvaring för hall, kök eller vardagsrum? Förvaringsdrottningen Paulina Draganja ger sin bästa förvaringsknep.

Guide: Bli av med röran

Garderober Hallen går knappt att städa för alla grejer och skor, i garderoben hänger det paltor du inte använt på flera år och vinden och källaren vill man inte ens tänka på och ännu mindre se. Känner du igen dig? Då ska du läsa detta.

Smarta lösningar för liten hall

Garderober Hallen är nog hemmets svåraste rum att inreda. Den är ofta för liten, knepigt formad och sönderhackad av dörrar.

Krönika: Turistens klagan

Garderober Shoppa är kul, är det billigt blir det förstås extra roligt. Men hur mycket ska man egentligen pruta utomlands?