Träffa nya vänner på Vi i Villas träningsresa!

Husliv

– Resan var verkligen bästa sättet att få pepp, inspiration, vila och träning på samma gång, säger Marie Fransson som varit med på Vi i Villas två senaste träningsresor.

Av: Redaktionen, 05 maj 2021

– Resan var verkligen bästa sättet att få pepp, inspiration, vila och träning på samma gång!

Det säger Marie Fransson som varit med på Vi i Villas två senaste träningsresor. 

– Energin och den där sköna känslan av gemenskapen, av värmen och den fantastiska träningen hängde kvar. Jag brukar stå i köket och dansa till låtarna vi tränade till och får den där goa känslan från resan, säger Marie och ler.

Första gången hon bestämde sig för att åka med Vi i Villa var när hon och hennes tjejgäng, som har en spexgrupp tillsammans, kände att orken tröt. 

Annons

– Man är ju ganska dålig på att ta hand om sig i vardagen så resan blev ett bra sätt att sätta sig själv i fokus och verkligen rå om sig själv.

Hon såg annonsen om Vi i Villas träningsresa, läste om upplägget och gillade att man fick så många träningspass men att det samtidigt var en resa som var generös med underhållning och skönt häng. Att det fanns variation och bredd.

– Jag har hört om andra träningsresor där det varit väldigt strikt, man får knappt ta ett glas vin. Jag är inte supertränad och var först lite nervös för att alla andra skulle vara vältränade men så var det inte, det var verkligen alla sorters människor. Träningen var viktig men minst lika viktigt var kvällarna där man åt och drack gott och bara kunde njuta.

Det första hon gjorde när hon kom hem från första resan var att direkt boka in nästa. En uppskattad bonus efter andra resan var att hon verkligen förändrade vardagslivet, träningen och instruktörerna var så peppande att när hon kom hem fortsatte träningen av bara farten. 

– Jag tänkte nu eller aldrig, och så gick jag ner nio kilo! 

 

Läs också: Här är profilerna som hänger med på resan!

 

Något annat Marie uppskattade var alla de fina samtalen med människor som hon lärde känna under resan. Så även om hon själv åkte med vänner hade hon lika gärna kunnat åka ensam säger hon. 

– Jag har fått vara med om så många samtal om livet, om det som är viktigt. Att ge sig själv en sådan här resa om man varit med om något svårt och haft en kris är verkligen något jag kan rekommendera. 

Själv kommer hon garanterat att åka på fler träningsresor.

– Det är så lyxigt att allt är serverat och fixat. Man kan helt koncentrera sig på att bara njuta, och att ta hand om sig själv fullt ut! Att åka på en sådan här träningsresa är det bästa jag har gjort, och jag kommer att göra det igen!

 

Marie som jobbar hårt, på dagtid inom vården och på kvällarna med sin spexgrupp Madaroarna, fick en välbehövlig pepp och fylla-på-injektion när hon följde med på Vi i Villas träningsresa.

 

Vill du också hänga med på Vi i Villas härliga träningsresa som i år går till Kreta? Klicka här!

aquila rithymna beach

En resa för dig som älskar träning, och att njuta av god mat och dryck i härligt sällskap. Alla träningspass är frivilliga och du väljer själv vilka pass du vill delta i!

05 maj 2021 Redaktionen
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.