Foto: Gustav Kasier (fr.v: Isabelle McAllister, Mackan, Linda Schilén, Björn Christiernsson och Pirre)
Foto: Gustav Kasier (fr.v: Isabelle McAllister, Mackan, Linda Schilén, Björn Christiernsson och Pirre)

Träffa Vi i Villa på mässan ”Hem, Villa & Bostadsrätt”

Husliv

Årets första villamässa äger rum 11-14 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Kom och träffa oss på Vi i Villas redaktion och våra samarbetspartner! Testa lyckohjulet med vinst varje gång, lär dig hur den supersmidiga appen Homer fungerar, träffa Vi i Villas chefredaktör Marit Danielsson, tävla och vinn Bygg-Oles smidiga förråd, träffa Björn Christiernsson (Snickar-Björn med hela svenska folket) och mycket, mycket mer.

På mässan får du även testa dina kunskaper när det kommer till att snickra och pyssla! Klart du ska med!

Vi ses!

Mer om mässan finns att läsa här

Annons

Foto: Gustav Kaiser. Hem, Villa & Bostadsmässan 2017. Björn Christiernsson och Isabelle McAllister i "Gör det själv-torget"

26 september 2018
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

"Jag gjorde en lampa av en telefon"

Husliv Kolla in vår superinnovativa läsare Robins idé där en gammal telefon har blivit en lampa!

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.