Tips på farsdagspresenter
Tips på farsdagspresent? Här är 12 roliga presenter!

12 roliga farsdagspresenter till villapappan

Husliv

Behöver du tips på en rolig och bra farsdagspresent till din pappa? Här är 12 roliga presenter som garanterat blir uppskattade!

Av: Emelie Åberg, 06 november 2015

1. Touchvantar

För teknikpappan som älskar sin mobiltelefon! Fingervantar som går att använda på pekskärmen på mobilen, perfekt för att slippa frysa om fingrarna. Touchvantar, 99 kr, Teknikmagasinet.

2. Laddningsplatta för trådlös laddning

Laddningsplatta för trådlös laddning – bara lägg smartphonen på plattan så laddas den. Obs! Du kan behöva komplettera med trådlöst laddningsskal (finns också på Ikea) om telefonen inte stödjer trådlös laddning. Laddningsplatta Nordmärke, 349 kr, Ikea.

Annons

3. Ett multiverktyg

Det lilla superverktyget Anza Multitool är bara 16 cm långt men är en rollerskrapa, skruvmejsel, linjal, dörröppnare och burköppnare för två olika slags färgburkar – dessutom finns en kapsylöppnare. 19 kr, finns hos t ex Colorama, XL-bygg, Coop Bygg och Nordsjö-butikerna. Klicka här för att hitta en återförsäljare nära dig. 

4. Värmande isskrapa

Låt pappa slippa frysa när han skrapar bilen i vinter. En isskrapa med termovante värmer gott. Isskrapa med handske, 30 kr, Jula.

5. Skärbräda med styckschema

För köttälskande pappan som gillar att laga mat – en skärbräda med styckningsschema! Skärbräda, 40 x 23 cm, 359 kr, Royaldesign.

6. Bitsskruvmejsel

En bitsskruvmejsel är det ultimata måste-ha-verktyget för hemmafixaren. Skruvmejsel bits, 90 kr, Byggmax.

7. Cykellysen med USB

Vattentäta cykellysen som laddas via USB. Vitt framlyse och rött baklyse. Bookman cykellyse, 395 kr, Designtorget.

8. Lysande pannlampa

Till fixarpappan som donar på vinden, kontrollerar krypgrunden eller andra villamåsten – en pannlampa är ALLTID välbehövligt. Den här batteridrivna pannlampan/cykellampan är laddningsbar. Ledsavers cykellampa, 599 kr, Kjell & co.

9. Praktiska arbetsbyxor

Hobbyfixare eller proffs – alla behöver ett par rejäla arbetsbyxor att dra fram när det är dags för nya fixarprojekt där hemma. Arbetsbyxa, 299 kr, Jula.

10. Fiffig hamburgerpress

Gillar din pappa hamburgare? Köp en hamburgerpress så att han kan bjuda på de perfekta hamburgarna. Backaryd grill, 149 kr, Cervera.

11. Stenkoll med väderstation

Trådlös väderstation, perfekt för pappan som vill ha koll på temperaturer, luftfuktigheter prognoser. Trådlös väderstation, 199 kr, Biltema.

12. Den klassiska pappamuggen

En rolig variant av alla dessa ”världens bästa pappa-muggar”! Mugg, 59 kr, Lagerhaus.

Emelie Åberg
06 november 2015 Emelie Åberg
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.