Sofia Åhman peppar inför läsarresan: ”Följ med – det blir supermysigt!”

Husliv

Den 30 oktober flyger Vi i villa till Kreta för en härlig må bra-resa tillsammans med er läsare. Vi känner Sofia Åhman på pulsen inför resan.

Av: Sara Åhlström, 16 september 2021

Hej Sofia! Nu börjar vi närma oss oktober och vår efterlängtade resa till Kreta! Berätta, vad planerar du att hålla för slags pass? 

– Det blir lite hemmagympa-inspirerade pass och en hel del nya övningar förstås. Det blir en blandning och det blir roligt, tror jag! 

 

Måste jag vara van vid att träna för att åka med? 

Annons

Nej det måste du inte! Jag kommer att ge olika alternativ och så plockar du och väljer själv hur många pass du vill gå på. Alla kan åka med! 

 

Vad får man ut av att åka på en må-bra resa, tycker du? 

– Det kan bli ett bra startskott till att börja träna, om du inte tränat förut. Det är kul och man får prova nya saker, nya träningsformer och övningar. Ett extra plus är att man får nya träningskompisar! 

 

Vad ser du själv fram mest emot inför resan? 

– Det ska bli så himla roligt att få träffa alla och möta nya träningskompisar. Få lite sol och bad och äta god mat. Sedan blir det ju jättekul med all underhållning, med fantastisk musik från både Blossom och Jan. Det kommer bli supermysigt! 

 

Hur kan jag som resenär förbereda mig inför resan? Vad ska jag inte glömma att ta med? 

Förbered dig med att ta ett par bra skor, som du gärna gått in lite grann i förväg. Solskydd och en bra vattenflaska och gärna en keps eller liknande, som du kan ha på huvudet när du tränar, är bra att ta med. 

 

En del bokar resan ensam utan att känna någon. Vad är ditt tips för den som är lite nervös? 

– Du kommer jättesnabbt få kompisar för vi håller ihop hela tiden! Vi äter tillsammans, tränar och går på underhållningen tillsammans. Det brukar alltid vara en hel del som åker ensamma och snabbt hittar nya vänner att vara med, så det ska du absolut inte vara orolig för! 

 

Vill du också följa med? Det finns platser kvar! 

Häng med oss på en härlig resa till soliga Kreta! 

Tränaren Sofia Åhman, känd från SVT:s Hemmagympa med Sofia, hjälper oss att komma igång och hitta träningslusten. Blossom Tainton-Lindqvist inspirerar med sina yoga- och dansklasser. Jan Johansen får oss att skratta och sjunga med sin värme och sång. På resan får du också chansen att träffa några ur Vi i villa-gänget. 

När: 30 oktober – 7 november 2021. 

Var: 5-stjärniga hotellet Aquila Rithymna Beach, Kreta, Grekland. Se bilder från hotellet här!

Pris: 16 450 kr. 

 

Här hittar du all information om resan!

16 september 2021 Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.