I samarbete med Homer
Foto: Istockphoto

Huspärmen är död – få full koll på hemmet med appen från Homer

Husliv

Julen står runt hörnet – äntligen tid att få ordning på den växande pappershögen i köket! Med appen Homer har du garantier, manualer och kvitton på samma ställe.

Av: Sara Åhlström, 20 juni 2019

Har du också försökt samla allt om hemmet i en huspärm?

Det kanske funkade förut, men nu när allt mer information skickas och sparas digitalt behövs en modern variant av huspärmen. Vi i Villa samarbetar därför med Homer, som har skapat den smarta nya succéappen som ger dig full koll på hemmet.

Nu på semestern får vi äntligen tid över till att göra diverse husprojekt och andra saker som vi gärna skjuter upp – som att sortera den växande pappershögen i köket.

 

Smart app – samla alla kvitton, räkningar och manualer digitalt

Så funkar det:

Ladda ner appen Homer till din mobil eller surfplatta och skapar ditt hem. Det är enkelt att komma igång – Homer behöver bara din adress! Ritningar och fastighetsinformation hämtas sedan automatiskt åt dig. Nu kan du börja ladda upp alla viktiga papper, kvitton och dokument, det finns nämligen en inbyggd skanner! Du kan själv skapa den ordning som passar för just dig och ditt hem. Ett enkelt och smidigt sätt att förvara alla papper digitalt.

 

Organisera och städa undan alla gamla papper

I appen kan du även lägga in allt från vilken modell på diskmaskin du har till vilken robotgräsklippare du har så hämtar Homer manualerna automatiskt. På så sätt kan du med fördel lägga undan alla gamla manualer och annat som bara tar upp plats i lådorna.

Prova – Homer är gratis!

20 juni 2019 Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.