I samarbete med Ozoneair
Foto: Ozoneair

Ozongenerator från Ozoneair

Husliv

En ozongenerator från Ozoneair rengör snabbt och effektivt luften i ditt hem från dålig lukt och mögel. 

Av: , 27 maj 2020

Dålig lukt och mögel är ett problem som finns i många hem och har länge varit svårt att få bukt med. Men inte längre, nu finns en ozongenerator som gör att du enkelt och utan ansträngning kan rena luften hemma. På bara några timmar blir du av med både lukten och möglet som orsaker den. En ozongenerator är ett naturligt, miljövänligt och snabbt sätt att få ett hem som är rent och fritt från gifter och kemikalier.

En ozongenerator från Ozoneair är liten och smidig vilket gör att den kan användas på fler ställen än i ditt hem. Perfekt att sätta in i bilen, husvagnen eller båten där det lätt uppkommer fukt och dålig lukt. På ozoneair.se hittar du en ozongenerator som passar just dina behov.

Så här fungerar en ozongenerator

En ozongenerator renar och tar bort lukt i alla möjliga utrymmen på bara några få timmar. I korta drag förvandlar en ozongenerator syret i luften till ozon som angriper och eliminerar det som luktar. En skonsam och miljövänlig process helt utan kemikalier.

  1. Vår ozongenerator fyller utrymmet där den står med ozon vilket är aktivt syre.
  2. Ozonet attackerar de luktframkallande ämnena både i luften och vid dess källa.
  3. Ämnena bli luktfria och på några timmar är utrymmet fräscht igen.
  4. Det ozon som inte hittar några luktämnen att reagera på blir vanligt syre igen efter cirka två timmar.

Ett enkelt och skonsamt sätt för att ta bort lukt!

 

En ozongenerator som renar

Att andas in gifter och kemikalier kan vara väldigt farligt i längden. Har du problem med mögel och dåligt lukt i ditt hem, eller i något annat utrymme, bör du därför ta detta på allvar. Här är några situationer när en ozongenerator lätt löser problemet.

Mögel

Mögel, som är ett vanligt problem i många hem, ger ofta ifrån sig en frän och stickande lukt som kan var obehaglig. Det är inte alltid som mögel går att se eftersom det kan sitta i husgrunden och andra skrymmande platser, då är det helt omöjligt att veta var du ska börja städa. Med en ozongenerator löser du problemet snabbt och enkelt. Ställ in ozongeneratorn där lukten är som mest påtaglig, tryck på knappen och vänta några timmar. Oavsett om möglet finns i möblerna, husets konstruktion eller i textilier så neutraliserar en ozongenerator mögelsporerna och tar bort den dåliga lukten.

Rök

Cigarettrök är en skarp och obehaglig doft som sätter sig direkt i väggar och möbler. Tar du över en bostad efter någon som har rökt inne i flera år kan det kännas hopplöst att sanera bostaden. Nu är det lättare än någonsin. Ställ in en ozongenerator och koppla på strömmen så neutraliseras alla luktbärande ämnen. Fungerar även perfekt för att sanera röklukt efter en brandskada.

Unken lukt

Unken lukt kan vara vanligt till exempel i ett sommarhus eller i en husvagn där du inte är lika ofta som i ditt hem. Denna lukt sätter sig i möbler och textilier och går inte bort trots att du tvättar och städar. Sätt in vår miljövänliga ozongenerator i några timmar så löser problemet sig helt själv och du behöver inte slita ut dig med städningen. Gör något annat roligt under tiden och när du kommer tillbaka har du ett fräscht och luktfritt sommarställe att njuta av.

Ozongeneratorer som nu är tillgängliga för alla

Du kanske tänker att det är dyrt och kostsamt att sanera ett helt hus. Det stämmer, i alla fall när du anlitar en saneringsfirma eller behöver köpa mängder med rengöringsprodukter och kemikalier för att sanera hela huset själv. Detta behöver du inte göra längre, för allt du behöver är egentligen bara en enda produkt. En ozongenerator från ozoneair.se. Dessa är tillgängliga för alla och med en sådan i ditt hem behöver du varken kemikalier eller behöver anlita en dyr saneringsfirma att göra jobbet. Du sparar både tid och pengar.


Ozonegeneratorn finns i tre storlekar.

 

Naturens egna krafter

Har du tänkt på hur fräsch och krispig luften känns efter ett åskväder? Luften är då som renast eftersom den då har en hög halt av ozon, vilket är aktivt syre som rengör luften från skadliga virus och partiklar. Det är denna metod en ozongenerator tar tillvara på. Därmed kan du vara säker på att det är en skonsam och miljövänlig metod som används och inte påverkar dig eller ditt hem på ett negativt sätt. Precis som efter ett åskväder blir luften i ditt hem ren och du kan ta ett djupt andetag och bara njuta.

En ozongenerator från Ozoneair med många fördelar

Med en ozongenerator från Ozoneair får du många fördelar.

  • Du renar enkelt ditt hem från lukt och farliga ämnen utan gifter och kemikalier.
  • Ozonet kommer åt överallt och kan därmed sanera även de mest trånga utrymmena.
  • Allt sköter sig själv. Starta ozongeneratorn och gör något annat under tiden så är det färdigt när du kommer tillbaka.
  • Det tar endast några timmar att helt få bort lukt och mögel.

På ozoneair.se kan du läsa mer om hur en ozongenerator fungerar och hur du snabbt och enkelt rengör luften från farliga ämnen och dålig lukt.

27 maj 2020
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.