Årets häftigaste hus 2017

Köpa och sälja hus

Bunkern, ladugårdsdrömmen och fritidshuset med den helt galet fantastiska utsikten – här är hemmen vi minns 2017. 

Av: Sara Åhlström, 02 januari 2018

1. Sveriges mest unika boende till salu: en bunker!

I Torsby, Värmland låg detta extremt unika boende till salu förra året. Utgångspriset? 550 000 kr. Bunkern var tidigare en ledningscentral för civilförsvaret. Här får du en ordersal, wc, två sovrum och ett maskkinrum. Självklart får du även tillgång till el, värme och vatten plus en stor tomt på 2.514 m². Klicka här för fler bilder. 

Annons

 

2. Ladugårdsdrömmen

Förra året hade du chansen att köpa det här drömhuset, som från början var en ladugård, i Falkenberg. Klicka här för fler bilder. 

3. Drömhus med biosalong och fantastisk pool 

I Furulund, Kävlinge, låg den här pärlan ute till salu förra året. Egen biosalong och poolrum? Ja tack! Klicka här för fler bilder.

 

4. Fritidshus med spektakulär utsikt

I Viksberg, Södertälje, finner du det här fritidshuset. I denna fastighet ingår fyra byggnader, med en bruksarea på 85 kvm. Här får du en huvudbyggnad, gäststuga, komplementbyggnad och bastu- och relaxstuga. Klicka här för fler bilder.

 

5. Bullerbyn-torpet

Drömmen om att få bo i något som författaren Astrid Lindgren skrivit om i sina böcker kunde bli sann förra året! Mellangården i Bullerbyn var nämligen ute till salu. Klicka här för fler bilder.

Sara Åhlström
02 januari 2018 Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Köpa och sälja hus

Läsarfråga: Skyddad mot dolda fel?

Köpa och sälja hus Vi ska sälja vårt hus och vet att många i vår närhet har använt friskrivningsklausul för att skydda sig mot dolda fel som säljaren annars kan bli ansvarig för. Vad är för­delarna och nackdelarna?

Fritidshus med spektakulär utsikt – nu till salu

Köpa och sälja hus Funderar du på att köpa ett fritidshus? Nu finns det här fritidshuset, med en arkitektritad bastubyggnad, 350 kvm terrass, utomhusjacuzzi och 270-grader...

Ladugårdsdrömmen – nu till salu!

Köpa och sälja hus Drömmer du om att bo i ett stort hus nära naturen, en vacker matkällare och ett växthus utanför dörren? Nu har du chansen att köpa det här drömhuset,...

Gårdshuset i Strängnäs – en husdröm mitt i stan

Köpa och sälja hus Drömmer du om ett mysigt gårdshus? Nu har du chansen att köpa den här unika gården mitt i stan. 

Topplista – här är mäklarna som säljer mest villor

Köpa och sälja hus Är det dags att sälja huset? Att välja rätt mäklare är viktigt när du ska lägga ut ditt hus för försäljning. Här är en topplista på de mäklare som har...

Sveriges mest unika boende nu till salu: en bunker!

Köpa och sälja hus Skulle du vilja testa hur det är att bo under jorden? Nu har du chansen att köpa en bunker som du kan förvandla till ditt nya, unika drömhem!

Drömhus med biosalong och fantastisk pool – nu till salu!

Köpa och sälja hus Drömmer du om ett hus med egen biosalong och ett eget poolrum? Nu har du chansen att köpa det här fantastiska huset i Kävlinge. 

Nu är Bullerbyn-torpet till salu!

Köpa och sälja hus Nu kan drömmen om att få bo i mysiga Bullerbyn bli sann! Torpet som Astrid Lindgren hade som förebild när hon skrev barnböckerna om barnen i Bullerbyn...

Rekordfå villor till salu

Köpa och sälja hus Under förra året låg färre villor än någonsin ute till försäljning – och samtidigt gick huspriserna upp. Här är listan på var villapriserna har ökat i...