I samarbete med Bookbeat

Vi bjuder på ljudböcker i sommar!

Berätta Marit, vad handlar Familjesplitter om?
– Tvåbarnsmamman Alicia kommer en dag på sin man med att vara otrogen. Det visar sig att alla i omgivningen har vetat… Vi följer Alicia under året som kommer. Det blir minst sagt händelserikt...

Vad hoppas du att romanen ger läsaren?
– Underhållning och livs-krut! Jag tror de flesta kvinnor känner igen sig i Alicia: att vara yrkesmänniska, vara förbannad på män som inte tar ansvar, att älska sina barn så det gör ont – och mitt i allt kanske bli galet kär i helt fel person!

Alicia är TV-chef, skild och älskar odling – det låter som du själv..?
– Haha, jag har visserligen varit tv-chef, skild är jag också och jag älskar trädgård! Och jag erkänner: jag har snott en del från Nyhetsmorgonmiljön och människorna där. Men Alicias separation är en egen historia, även om tankar från min separation finns där mellan raderna.

Smygläs första kapitlet av Familjesplitter – klicka här!

 

Bookbeat – lyssna gratis 1 månad

Nu kan du lyssna gratis på Marits nya roman Familjesplitter och andra böcker på Bookbeat* med koden viivilla.

 

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

 

*Gäller nya Bookbeat-kunder t.o.m 9 september 2019. Familjesplitter finns på de flesta ställen där ljud- och e-böcker finns.

15 juli 2019
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.