Den här artikeln är sponsrad.

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkringar

Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

I specialistvårdsförsäkringen ingår bland annat:

  • När du eller en familjemedlem blir sjuk ges möjligheten att få en diagnos utvärderad eller fastställd av internationell medicinsk expertis.
  • Jourhandlingar, röntgenbilder, undersökningar och provresultat skickas till specialistläkarna, utan att du behöver resa iväg för att träffa någon läkare.
  • Experterna ger dig därefter råd om vilken behandling som är bäst lämpad för dig och du ges därefter möjlighet att nyttja några av världens främsta specialistläkare utomlands för att genomföra behandlingen.
  • Förutom att försäkringen betalar alla kostnader för vård, resor och boende, kan du få ersättning med 1000 kr per dag i upp till 60 dagar, så länge behandlingen pågår.

Vilka ersättningsbelopp gäller?

Det totala försäkringsbeloppet är begränsat till 10 miljoner svenska kronor per försäkringsperiod (12 månader) och upp till 20 miljoner kronor per livstid. Du får en ersättning med 1 000 kr per dag du är på sjukhus utomlands, i upp till 60 dagar per skada, om behandlingen föreslagits av Sensor Specialistvård. Efter behandling utomlands, enligt försäkringen, ingår kostnader för medicin i Sverige för som mest 30 dagars behandling. Den sammanlagda ersättningen för mediciner i Sverige under försäkringens hela giltighetstid (livstiden) är högst 500 000 kronor.

28 juni 2019
Annons
Annons
Mer om Försäkringar
Medlems-
innehåll

Tusentals villor oförsäkrade

Försäkringar Är du rätt försäkrad om något skulle hända med ditt hus? Ett stort antal av de svenska hushållen är felförsäkrade, eller saknar skydd helt och hållet.

Försäkringsfällor i hemmet

Försäkringar Villaförsäkringen täcker många av de skador som kan drabba ditt hus – men inte alla. Ta reda på om du behöver en tilläggsförsäkring innan olyckan är...

"När behöver jag en dolda fel-försäkring?"

Försäkringar Behövs en dolda fel-försäkring om husköparen inte vill göra en besiktning? Läs expertens svar här.

"Är det ett dolt fel eller inte?"

Försäkringar Vi köpte huset för ett år sedan och nu läcker det i badrummet – är det ett dolt fel eller inte, undrar en av våra läsare. Läs vår byggskadeexpert Peter Bratts svar här. 

Så funkar dolda fel-försäkring

Försäkringar Ska du köpa eller sälja hus? Vi frågade experten varför dolda fel-försäkring kan vara bra för såväl köpare som säljare.

Så funkar din hemförsäkring

Försäkringar Gäller hemförsäkringen på resan? Täcker min försäkring grannens brandskada om den orsakas av mig? Vad innebär force majeure? Vi i Villas byggskadeexpert...

"Vilka försäkringar bör jag ha när jag bor i villa?"

Försäkringar Vilka försäkringar bör du som villaägare egentligen ha? Vi i Villas expert Peter Bratt svarar på läsarfrågan kring villaförsäkringar.