Samarbete
Foto: Istockphoto

Få ordning på dina papper med succéapp!

Husliv

Trött på alla papper i kökslådan? Då ska du testa den smarta appen Homer!

Homer är en digital huspärm där du enkelt kan organisera i stort sett hela huset!

 

I appen kan du bland annat:

  • Skanna in viktiga papper, bilder och kvitton.
  • Lägga in mått och färgkoder.
  • Ladda ner manualer till vitvaror så som diskmaskinen och tvättmaskinen.
  • Homer hjälper även till att ta fram kontaktuppgifter till alla prylar du köper. Går din tv sönder kan du enkelt få fram kontaktuppgifter till en reparatör.
  • Appen hämtar hem ritningar och fastighetsinformation automatiskt.  

 

Säg hejdå till ditt röriga skrivbord!

 

Så funkar appen

Börja med att ladda ner Homer till din mobil eller surfplatta. Sedan är det väldigt enkelt att komma igång, Homer behöver bara din adress! Därefter hämtas ritningar och fastighetsinformation automatiskt åt dig.

När du är klar med det här första steget kan du börja ladda upp viktiga papper, kvitton och dokument med hjälp av appens inbyggda skanner! Organisera gärna allt i olika mappar som du döper till valfria namn, så blir det enkelt för dig att få en överblick på allt du lägger upp. Ett enkelt och smidigt sätt att förvara alla papper digitalt!

Prova – det är gratis!

02 september 2019
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.