Annons

Dags att köpa julklappar: 4 smarta julklappstips!

Husliv

Julafton står runt hörnet och nu börjar jakten på de perfekta julklapparna. Kanske är det här året då du slipper stresshandla? Här är fyra tips på vägen. 

 

Av: Sara Åhlström, 25 november 2016

4 smarta julklappstips

1. Sätt inte så höga krav på dig själv och dina julklappar. Du behöver inte köpa den perfekta julklappen till hela släkten. Glöm inte bort att det är tanken som räknas. En varm och mysig filt till farfar kommer garanterat att uppskattas! 

2. Planera i god tid och skriv listor på vad du ska handla. Är ni två i hushållet? Dela upp listan – ta inte på dig hela ansvaret själv.

3. Hoppa över impulsköpen. Att köpa något på impuls brukar svida i plånboken och just nu under julen kan det vara bra att försöka vara så ekonomisk som det går, eftersom att december i sig redan är en sådan dyr månad. Ett tips kan vara att köpa julklapparna via Buyersclub, för att få ett så bra pris som möjligt. 

4. Beställ alla familjens julklappar på nätet! Ett perfekt alternativ om du hellre myser framför brasan än står i långa och stressiga köer i butikerna. Glöm inte bort att beställa klapparna i tid bara!

 

Hoppa över köandet i år och få mer tid till roligare saker.

 

Köp dina julklappar hos Buyersclub

Buyersclub är en tjänst baserad på prenumerationer snarare än på vinstdrivande försäljning. Därför har de marknadens ofta bästa priser på allt ifrån teknik till köksutrustning och familjeupplevelser.

Tjänsten har ingen bindningstid och kostar 49 kr/månad efter en första gratismånad.

Vi i Villa har ett samarbete med Buyersclub. Detta ger ett begränsat antal läsare en inbjudan till medlemskap, som man annars måste ställa sig i kö för. Tjänsten lanserar på måndag 28/11 men du kan registrera dig redan nu. Först till kvarn!

Klicka HÄR för att bli medlem i Buyersclub och unna dig själv en stressfri jul.

Tänk på vädret när du handlar online. Buyersclub är en webshop och leveranstider kan påverkas av vädret. Lägg gärna din sista beställning innan den 15:e december.

 

Sara Åhlström
25 november 2016 Sara Åhlström
Annons
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

Så mycket har villapriserna stigit de senaste 20 åren

Husliv År efter år har bostadspriserna ökat, men nu syns en inbromsning. Minst påverkas dock villaägarna. I ett längre perspektiv har villapriserna ökat markan...

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.