Foto: Pixabay

Billigare och bättre bredband

Husliv

Hitta bäst bredbandsalternativ med hjälp av en jämförelsetjänst.

Hallå där, Karl Eckerlund, medgrundare av Bredbandsval.se, vad är det för något?

–Det är en ny och unik jämförelsetjänst som hjälper dig att se bredbandsalternativ, hastigheter och priser på din adress så att du kan välja det bästa erbjudandet och spara pengar.

Hur går jag till väga när jag använder tjänsten?

Annons

– Det är mycket enkelt: Du anger din adress i sökrutan på sajten och så hämtar vi in information om leverantörer, hastigheter och priser för adressen. Sedan presenteras en lista med bredbandserbjudanden, som är jämförbara då vi räknat ut ett ”jämförpris” per månad som väger in alla kostnader och rabatter.

Varför ska jag (eventuellt) byta bredband?

– Tidigare har det varit svårt att hitta rätt i bredbandsdjungeln, men vi gör det enkelt att göra ett informerat val och beställa direkt på sidan. Vi rekommenderar alla att se över sitt bredbandsavtal för att se om det finns bättre alternativ. Många som flyttar använder dessutom vår tjänst för att beställa bredband till sin nya adress.

Kostar det något att använda tjänsten?

– Nej, Bredbandsval.se är, och kommer alltid att vara, en kostnadsfri tjänst för alla konsumenter.

23 april 2018
Annons
Mer om Husliv

Tryggare byggprocess med en anlitad besiktningsman

Husliv Ska du bygga nytt, renovera eller bygga till? Så snart du planerar att anlita en entreprenör är det en god idé att kontakta en besiktningsman som kontrollerar slutresultatet. Det ger både en signal om att du vet dina rättigheter och kan underlätta byggprocessen. 

Duellen: Livet är en grillfest!

Husliv Fira in sommaren med dina vänner – och bjud på heta favoriter från grillen. Här är prylarna som ger partyt lite extra glöd.

Så väljer du tapeter till husets alla rum

Husliv Tapeter kan göra kala rum ombonade och du slipper lägga krut på tavlor. Vi bad tre tapettillverkare att dela med sig av sina bästa tips för val till...

Prepping – om det värsta skulle hända

Husliv Vad gör du om maten i butikerna tar slut eller om elen försvinner i flera dagar? Genom prepping är du förberedd om en sådan kris skulle uppstå.

Fem läsare berättar: "Så slutade vår renovering"

Husliv Att renovera är en utmaning för såväl relation som för plånbok. Möt fem familjer som har kommit ut på andra sidan med liv, lust och nyrenoverat hus som...

"Jag gjorde en lampa av en telefon"

Husliv Kolla in vår superinnovativa läsare Robins idé där en gammal telefon har blivit en lampa!

Dogge Doggelito: ”Jag har sexton papegojor hemma"

Husliv Latin Kings frontfigur firar 35 år på scen och kombinerar musiken med tv, reklam och film. På hemmaplan försöker Dogge Doggelito pussla ihop livet som fyrabarnspappa.

Brolle: "Jag bär samma t-shirt flera dagar i rad för att slippa...

Husliv Han klyver sin egen ved, renoverar på egen hand och har huset fullt av uppstoppade djur som han själv har skjutit. Här är Kjell Junior ”Brolle” Wallmark...

Här är kändisarna vi helst ha som granne

Husliv Leif GW Persson, Mia Skäringer och Fredrik Lindström – här är kändisarna vi vill ha som grannar om vi fick välja.