Supporterklappan gör fotbolls-VM roligare för hela familjen.
Supporterklappan gör fotbolls-VM roligare för hela familjen.

Supporterklappa steg för steg

Steg för steg

Gör din egen supporterklappa av en bit plywood, tråd och silvertejp. Spreja med favoritlagetsfärger och klappa fram ditt lag!

Av: , 10 juni 2014
 • Du behöver:

  Multiverktyget Dremel 4200

  Universalskapningssats (565)

  Spiralskärbitar universal (561)

  EZ SpeedClic: slipspindel och slipband (SC407)

  En penna

  A3-papper

  Plywood-skiva, 40 x 30 x 7 cm (finns i hobbybutiker)

  Band i en valfri färg (finns i hobbybutiker)

  Silvertejp i en valfri färg (finns i hobbybutiker)

  Sprejfärg i valfria färger (finns i hobbybutiker)

  Kalkerpapper - genomskinligt papper (finns i hobbybutiker)

  Stark tråd (finns i hobbybutiker)

   

 • Skissa

  Börja med att lägga en bit av ett A3-papper ovanpå en plywood-skiva med en bit kalkerpapper mellan. Placera en hand på A3-pappret och följ utsidan av handen två gånger med en penna ta även med handleden på ena skissen då denne kommer fungera som ett skaft. Fäst universalskapningssatsen (565) på Dremel 4200, följ linjerna och skär försiktigt ut handavritningen. Nu har du två händer, en med handtag och en utan.

  Vill du hellre följa en mall hittar du en här!

 • Jämna ut kanter

  Använd därefter din Dremel 4200 och EZ SpeedClic slipband för att jämna ut kanter på händer och handtag.

 • Spreja med färg

  Nu ska din supporterklappa färgas. Spreja först på ditt favoritlags- eller nations färger på ena sidan av plywood- händerna. Låt dem torka helt innan du sprejar den andra sidan.

 • Borra

  Ta fram ditt multiverktyg (Dremel 4200) igen. Lägg den tillskurna handen utan handtag ovanpå handen med handtag. Sätt in den spiralformade borren (Dremel 561) i universalskapningssatsen och borra två hål i botten av handen, igenom dem båda.

 • Tejpa

  Linda bandet runt handtaget. Börja längst ned och se till att det blir en överlappning för varje varv så tejpen täcker till hela handtaget. Fäst ändarna med tejp.

 • Knyt ihop

  Placera en penna mellan de båda handflatorna och för in en tråd genom de två hålen du borrade. Knyt en stram knut, ta bort pennan, och din ”supporterklappa” är klar att användas! Du är nu redo att heja på sitt favoritlag med din unika klappare.

Visa allt innehåll
10 juni 2014
Annons
Annons
Mer om Steg för steg

Sätt smågatsten själv

Steg för steg Att sätta smågatsten är både lätt, snyggt – och roligt! Men var noga med underarbetet.

Fixa finaste paketen

Steg för steg Hur paketet ser ut har blivit minst lika viktigt som vad som är i. Vi har samlat fyra härliga pysselrecept för dig som vill göra paket med det lilla...

Duka fint med konstnärligt vikta servetter

Steg för steg Till jul och nyår vill man duka lite festligare. Fina servetter ger alltid guldkant och lär du dig dessutom att vika dem effektfullt är succén ett...

Så dränerar du trädgården

Steg för steg Vatten på fel ställen i trädgården eller på tomten är ganska enkelt att komma tillrätta med genom att lägga ner dräneringsrör. Vi visar hur.

Bygg ditt eget fågelbord!

Steg för steg Finns det något härligare än att se vinterns småfåglar picka i sig små frön och glatt flyga vidare till sina familjer i skogen?

Marschallykta med spegeleffekt

Steg för steg I vintermörkret vill man gärna tända ljus, både ute och inne. Marschaller är pålitliga ljusspridare utomhus som ofta tål både blåst och lite nederbörd...

Bygg en utedusch

Steg för steg När det blir riktigt varmt i sommarsolen är det skönt att kunna ta en svalkande dusch. Vi visar hur du bygger en enkel utedusch som du kan njuta av i din egen trädgård!

Gjut ett nytt trappsteg på en helg

Steg för steg Lättare än du tror! Här har du ett enkelt och snyggt trappsteg som är billigt och framför allt kul att göra.

Glad påsk!

Steg för steg Vi på Vi i Villa önskar dig en riktigt glad påsk. Ta tillfället i akt och umgås med familjen. Får vi fresta med lite påskpyssel?