Foto: Ellos Home dagbädd
Foto: Ellos Home dagbädd

Namaste - Dagbäddens återtåg

Inredningstrender

Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 4: Dagbäddens återtåg (trendspaning möbler)

Av: Maria Roswall (red. Harald Nylund), 21 december 2018

En av de möbler som håller sig kvar på topplistan över våra favoriter i hemmet är dagbädden och det är inte svårt att förstå varför. Finns det något bättre än en vilopaus mitt på dagen? Ta av sig skorna, lägga upp benen och bläddra i en tidning, dagdrömma eller bara unna sig en liten gubbvila.

Dagbädden fungerar också utmärkt som extraplats när gästerna är många eller varför inte ställa ut den på balkongen och njuta av stjärnorna! Dagbädden har också blivit en önskemöbel bland formgivare, designers och producenter vilka uppdaterar sina serier med nyheter titt som tätt. Har du riktig tur kan du hitta en gammal klassiker i fint skick som blir en riktig pärla i rummet. Den här möbeln är ingen dagslända, dagbädden är här för att stanna.

Annons

Ellos Home dagbädd i sammet, pris: 2 995 kr.

Dagbädd Control, Länna Möbler, pris: 34 395 kr.

DUX Dagbädd Superspider, pris: 24 950 kr. 

Dagbädd, design Ole Gjerlov Knudsen från Urbanliving.se, pris: 3 750 kr. 

 

21 december 2018 Maria Roswall (red. Harald Nylund)
Annons
Annons
Mer om Inredningstrender

Inred med fårskinn

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 6: Fårskinnstrenden!

Torkade blommor – trenden som håller i vasen!

Inredningstrender Vill du ha något hållbart och vackert i vasen? Inred hemmet med torkade blommor! Så här lyckas du!

Ta i trä

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 3: Ta i trä (som nordbor älskar...

Brända toner

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 2: Brända toner (om hetaste färgtrenderna)

En matt dröm

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 5: En matt dröm.

Bjud in naturen!

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt. Inredningstrend 1: Bjud in naturen! (om att ta...

Ikoner i nytappning – Att åldras med behag

Inredningstrender Vår trendspanare Maria Roswall presenterar här 2019-års hetaste inredningstrender i en serie om 13 avsnitt.Inredningstrend 7: Ikoner - klassikerns återtåg!