Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring
Foto: Istockphoto

Unik försäkring – internationell medicinsk expertis

Försäkring

Sov tryggare med vetskapen att om du eller någon i din familj skulle bli sjuka så kan ni få specialistvård utomlands. Här är tre frågor och svar om specialistvårdsförsäkring.  

Specialistvårdsförsäkring är en ny och unik försäkring du kan teckna till dig och din familj. Så vad innehåller denna försäkring? Joakim Ström, COO på Sensor Försäkring svarar på våra frågor.

1. Varför ska jag teckna en specialistvårdsförsäkring? 

­– För att säkerställa att du eller din familj får vård av de högst rankade läkarna i världen inom respektive område, om du blir allvarligt sjuk. Allt betalas av försäkringen.

2. Vad innehåller denna försäkring? 

– Försäkringen ger tillgång till specialistvård vid allvarliga sjukdomar, hos de högst rankade läkarna och sjukhusen i världen. Försäkringen betalar behandling och kostnader upp till 10 miljoner kronor.

3. Vad är fördelarna med att ha en sådan här försäkring? 

– Du ökar sannolikheten att få rätt vård i samband med en svår sjukdom. Dessutom sker detta omgående, du slipper köer och får stöd och hjälp av en medicinsk coach som sköter allt från bokning av resor och logi till kontakt med sjukhusen.

 

Försäkra dig med Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Om du försäkrar dig med Sensor Försäkring får du ett bra grundskydd och prisvärda tilläggsförsäkringar, samt en bra rabatt genom Vi i Villa.

– Dessutom får du en årlig genomgång av ditt försäkringsskydd, som säkerställer att du är rätt försäkrad även om livet förändras!

 

Vill du läsa mer om den här försäkringen? Klicka här.

28 juni 2019
Annons
Annons
Mer om Försäkring
Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Är du och din familj försäkrade?

Försäkring Om du eller någon i din familj skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycksfall är det viktigt att ni har en försäkring som hjälper er ekonomiskt. Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder en paketlösning innehållande liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.  

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkring Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

Försäkra dig med oss – personförsäkring med rabatt

Försäkring Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder nu en kombination av liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar.