Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring
Foto: Istockphoto

Är du och din familj försäkrade?

Försäkring

Om du eller någon i din familj skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycksfall är det viktigt att ni har en försäkring som hjälper er ekonomiskt. Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder en paketlösning innehållande liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.

 

Ett personförsäkringspaket ger dig och din familj ekonomisk trygghet om någon av er skulle bli sjuka, råka ut för en olycka eller i värsta fall gå bort.

– Beroende på vad som hänt betalas pengar ut som antingen hjälper dig att klara av en sjukdom eller olycka ekonomiskt (med den sjukskrivning det innebär) eller som hjälper din familj om du går bort. Familjen kan säkerställa att de kan bo kvar i huset, behålla samma levnadsstandard med en inkomst mindre med hjälp av livförsäkringen, säger Joakim Ström, COO på Sensor Försäkring.

Vad innehåller försäkringspaketet?

– Beroende på ditt behov så innehåller paketet antingen sjuk-, och olycksfallsförsäkring (för den som inte har några efterlevande att tänka på) eller så innehåller paketet liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring (för den med familj). Försäkringsbeloppet är 600 000 kr för samtliga moment.

Varför är det viktigt att teckna en sjuk- och olycksfallsförsäkring? 

­– För att säkerställa att du ska kunna behålla samma levnadsstandard som tidigare om du drabbas av medicinsk invaliditet på grund av sjukdom eller olycka.

Och livförsäkring, varför är den viktigt att teckna? 

– För att hjälpa familjen eller andra efterlevande att klara den omställning som den försäkrades bortgång innebär.

 

Försäkra dig med Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Om du försäkrar dig med Sensor Försäkring får du ett bra grundskydd och prisvärda tilläggsförsäkringar, samt en bra rabatt genom Vi i Villa.

– Dessutom får du en årlig genomgång av ditt försäkringsskydd, som säkerställer att du är rätt försäkrad även om livet förändras!

 

Vill du läsa mer om den här försäkringen? Klicka här.

28 juni 2019
Annons
Annons
Mer om Försäkring
Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Unik försäkring – internationell medicinsk expertis

Försäkring Sov tryggare med vetskapen att om du eller någon i din familj skulle bli sjuka så kan ni få specialistvård utomlands. Här är tre frågor och svar om specialistvårdsförsäkring.  

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkring Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

Försäkra dig med oss – personförsäkring med rabatt

Försäkring Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder nu en kombination av liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar.