Bo kvar - 500 000kr

Försäkring

Bo Kvar 500 000 kr, kostar från 89 kronor per månad.

ViiVillas skräddarsydda försäkring är för dig som har behov av en prisvärd livförsäkring som faller ut med 500 000 kronor i händelse av ett dödsfall. Vi har kombinerat livförsäkringen med ett betalskydd som stärker din inkomst på upp till 8 000 kronor per månad om du drabbas av sjukdom eller arbetslöshet.

 

För endast 89.- per månad så får du ett grundskydd som du sedan kan komplettera med utökat skydd.

 

Exempel:
Om du dör så utfaller 500 000.- till din förmånstagare som är sambo/make/barn. Om du blir arbetslös eller drabbas av sjukdom så får du en ett försäkringsskydd som täcker delar av dina fasta kostnader (el, hyra etc.).

 

Mer om Försäkring
Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Är du och din familj försäkrade?

Försäkring Om du eller någon i din familj skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycksfall är det viktigt att ni har en försäkring som hjälper er ekonomiskt. Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder en paketlösning innehållande liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.  

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Unik försäkring – internationell medicinsk expertis

Försäkring Sov tryggare med vetskapen att om du eller någon i din familj skulle bli sjuka så kan ni få specialistvård utomlands. Här är tre frågor och svar om...

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkring Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

Försäkra dig med oss – personförsäkring med rabatt

Försäkring Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder nu en kombination av liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar.