Bo kvar - 1 000 000kr

Försäkring

Bo Kvar 1 000 000 kr, kostar från 137 kronor per månad.

Bo Kvar 1 000 000 kronor är anpassad till dig som har behov av ett högt livförsäkringsbelopp 1 000 000 kronor i händelse av dödsfall. Vi har kombinerat livförsäkring med ett betalskydd som stärker din inkomst upp till 8 000 kronor per månad om du drabbas av sjukdom eller arbetslöshet. Kvalificeringstiden är den samma som betalskydd för månadsbeloppen och livförsäkringen gäller från dag 1 och kan tecknas för dig som är mellan 18–53 år, slutålder är 57 år och därefter erbjuds du gå över till vårt betalskydd.

Mer om Försäkring
Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Är du och din familj försäkrade?

Försäkring Om du eller någon i din familj skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycksfall är det viktigt att ni har en försäkring som hjälper er ekonomiskt. Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder en paketlösning innehållande liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.  

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Unik försäkring – internationell medicinsk expertis

Försäkring Sov tryggare med vetskapen att om du eller någon i din familj skulle bli sjuka så kan ni få specialistvård utomlands. Här är tre frågor och svar om...

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkring Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

Försäkra dig med oss – personförsäkring med rabatt

Försäkring Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder nu en kombination av liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar.