Betalskydd

Försäkring

Betalskydd kostar från 50 kronor per månad

Vår betalskyddsförsäkring är skräddarsydd för dig som har behov att stärka din inkomst om du drabbas av sjukdom eller arbetslöshet.

För att kvalificera sig för betalskyddsförsäkring har vi kvalificeringstid, det innebär att du måste haft försäkringen i 30 dagar för att anmäla ersättning till följd av sjukdom och om du blir arbetslös måste du haft din försäkring i minst 120 dagar innan du kan begära ersättning.

Efter din kvalificeringstid betalar försäkringen ditt valda belopp efter 30 dagar och vi betalar ut från dag 1 (månadsvis i efterskott)

Du kan välja månadsbelopp mellan 1 000 och 8 000 kronor, ersättning betalas ut längst i 12 månader och för att teckna försäkringen ska du vara mellan 18-64 år, slutålder är 65 år.

Mer om Försäkring
Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Är du och din familj försäkrade?

Försäkring Om du eller någon i din familj skulle drabbas av en allvarlig sjukdom eller olycksfall är det viktigt att ni har en försäkring som hjälper er ekonomiskt. Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder en paketlösning innehållande liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkring.  

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Unik försäkring – internationell medicinsk expertis

Försäkring Sov tryggare med vetskapen att om du eller någon i din familj skulle bli sjuka så kan ni få specialistvård utomlands. Här är tre frågor och svar om...

Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring

Försäkra dig med oss – specialistvårdsförsäkring med rabatt

Försäkring Få rätt diagnos och vård om du eller någon i din familj blir allvarligt sjuk med denna försäkring från Vi i Villa i samarbete med Sensor försäkring.

Försäkra dig med oss – personförsäkring med rabatt

Försäkring Vi i Villa i samarbete med Sensor Försäkring erbjuder nu en kombination av liv-, sjuk- och olycksfallsförsäkringar.