Sponsrad
Terje vill vara med och bidra till en miljövänligare framtid.
Terje vill vara med och bidra till en miljövänligare framtid. Foto: Otovo/iStockphoto

Terje kör elbil med gott samvete

Energi

Solpaneler och elbil - en perfekt kombination. Med solceller får du förnybar grön el både i kontakten hemma och i elbilen du kör runt med. 

 

Norrmannen Terje Norum köpte först en elbil och fick sedan solceller installerade av Otovo. Det gav honom drivmedel till bilen.

Intresserad av förnybar energi 

Terje har alltid varit tekniskt intresserad och intresserad av olika källor till förnybar energi. Det hela började med att han följde det amerikanska solenergiföretaget SolarCity på avstånd. När Otovo lanserades kände Terje igen sig i mycket av det han läst om och beslöt sig för att ta kontakt.

På otovo.se berättar Terje att det är spännande att medverka i skapandet av en miljövänligare framtid. Han valde att investera i solceller för att supporta Otovo för en framtid med solceller som den huvudsakliga källan till förnybar energi.

Tror på en framtid med solenergi

Terje är säker på att solenergi är framtidens energikälla. Han hoppas på att det självklara valet för alla kommer att vara att köra runt i elbilar som går på förnybar solel.

 

Solpaneler på taket ger drivmedel till elbilen.

 

01 mars 2019
Annons
Annons
Mer om Energi

7 frågor och svar om luftvärmepumpar

Energi Luftvärmepumpen är poppis, men hur funkar den, vad kostar och hur installerar man den? Här får du svar på de sju vanligaste frågorna.

Annonssamarbete

Sänk elförbrukningen i vinter med smart el

Energi Vintern nalkas och med den skyhöga elräkningar. Med smart värmestyrning kan du som husägare lätt och smidigt sänka din elkostnad utan att behöva gå...

I samarbete med Kontosmart

Bättre elpris går inte att hitta

Energi Nu har du som Vi i Villas läsare chans att få landets bästa elavtal! Vi i Villas samarbetspartner Kontosmart hjälper dig ta fram dagens bästa elavtal....

Spara energi och pengar - expertråden som gör skillnad

Energi För varje grad du sänker inomhustemperaturen sparar du 5 procent av energiåtgången. Här är sju enkla knep du kan göra redan nu för att få mer pengar över i plånboken och samtidigt vara miljösnäll!

Spara el och pengar – 12 smarta sätt

Energi Hantera din kyl, frys, spis, tvätt-och diskmaskin rätt – här finns pengar att tjäna!

Rätt svar till elquiz

Energi Rätt svar: 1B 2B 3B 4B 5C 6C 7C 8A

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.