Sponsrad
Terje vill vara med och bidra till en miljövänligare framtid.
Terje vill vara med och bidra till en miljövänligare framtid. Foto: Otovo/iStockphoto

Terje kör elbil med gott samvete

Energi

Solpaneler och elbil - en perfekt kombination. Med solceller får du förnybar grön el både i kontakten hemma och i elbilen du kör runt med. 

 

Norrmannen Terje Norum köpte först en elbil och fick sedan solceller installerade av Otovo. Det gav honom drivmedel till bilen.

Intresserad av förnybar energi 

Terje har alltid varit tekniskt intresserad och intresserad av olika källor till förnybar energi. Det hela började med att han följde det amerikanska solenergiföretaget SolarCity på avstånd. När Otovo lanserades kände Terje igen sig i mycket av det han läst om och beslöt sig för att ta kontakt.

På otovo.se berättar Terje att det är spännande att medverka i skapandet av en miljövänligare framtid. Han valde att investera i solceller för att supporta Otovo för en framtid med solceller som den huvudsakliga källan till förnybar energi.

Tror på en framtid med solenergi

Terje är säker på att solenergi är framtidens energikälla. Han hoppas på att det självklara valet för alla kommer att vara att köra runt i elbilar som går på förnybar solel.

 

Solpaneler på taket ger drivmedel till elbilen.

 

01 mars 2019
Annons
Annons
Mer om Energi

Spara el och pengar – 12 smarta sätt

Energi Hantera din kyl, frys, spis, tvätt-och diskmaskin rätt – här finns pengar att tjäna!

Rätt svar till elquiz

Energi Rätt svar: 1B 2B 3B 4B 5C 6C 7C 8A

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och...

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.

10 smarta knep: så sparar du energi

Energi Se upp för de värsta energislukarna i ditt hem under vintern! Vi i Villas hållbarhetsexpert tipsar om hur du sparar både energi och slantar.

Alla skulle kunna sänka sitt elpris - dags att tänka om!
Sponsrad

Sitter du fast med dyra elräkningar? Prova ett nytt sätt att köp...

Energi Du kan köpa din el på två sätt. Antingen direkt via elbolagen eller så kan du testa att lägga ut ditt elpris på en elauktion. Här kan du läsa mer om varför du bör testa elauktion med Kundkraft.

Sverige är ett land med stor potential för solceller.
Sponsrad

Solceller allt vanligare i Europa

Energi Tyskarna och "Energiwende" blev startskottet på den moderna och positiva utvecklingen av solcellsindustrin. Solceller har blivit allt vanligare i Europa...

Våren närmar sig och det är hög tid att skaffa solceller.
Sponsrad

Därför ska du satsa på solceller

Energi Solenergi håller på att bli den billigaste energikällan vi har. Detta ser vi framför allt i USA och Kina där utvecklingen går framåt i en rasande fart....