Sponsrad
Du spar pengar genom att byta till solel.
Du spar pengar genom att byta till solel. Foto: Otovo

Över 1500 levererade solcellsanläggningar i Norden!

Energi

Otovo erbjuder lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar från första kontakt till solcellspanelen sitter färdigmonterade på taket. Solcellspanelerna tål svenskt väder med snö, regn och rusk.

 

Otovo bedömer hur många solcellspaneler du behöver

Otovo kopplar ihop dig med den installatör som är billigast i ditt område och som blivit rekommenderad flest gånger. På så vis kan Otovo erbjuda lägsta prisgaranti.

www.otovo.se skriver du in din hemadress och därefter räknar Otovo ut vad hela installationen kommer att kosta samt hur mycket pengar du sparar genom att byta till solel.

Otovo mäter hur mycket sol som kommer på taket för att bedöma hur många solcellspaneler du behöver. Detta gör Otovo genom att utvärdera hur mycket skugga som faller på taket och om taket ligger i söderläge eller norrläge och så vidare. 


Foto: otovo.se

 

Otovo tar hand om allt

Nästa steg är att ni enas om ett bra datum för att påbörja själva installationen. Otovo ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats. Du kan själv följa hela processen via funktionen Mina Sidor.

Över 1500 solcellsanläggningar

Efter 1-2 månader från första kontakt är solcellspanelerna på plats och när solen lyser produceras förnybar el. Otovos solcellspaneler tillverkas med minsta möjliga miljöpåverkan och är framtagna för att kunna utstå kyla, regn och rusk.

Med över 1500 installerade anläggningar i Sverige och Norge är Otovo ledande totalentreprenörer av solceller för villaägare.

 

09 oktober 2018
Annons
Mer om Energi

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.

10 smarta knep: så sparar du energi

Energi Se upp för de värsta energislukarna i ditt hem under vintern! Vi i Villas hållbarhetsexpert tipsar om hur du sparar både energi och slantar.

Alla skulle kunna sänka sitt elpris - dags att tänka om!
Sponsrad

Sitter du fast med dyra elräkningar? Prova ett nytt sätt att köp...

Energi Du kan köpa din el på två sätt. Antingen direkt via elbolagen eller så kan du testa att lägga ut ditt elpris på en elauktion. Här kan du läsa mer om...

Sverige är ett land med stor potential för solceller.
Sponsrad

Solceller allt vanligare i Europa

Energi Tyskarna och "Energiwende" blev startskottet på den moderna och positiva utvecklingen av solcellsindustrin. Solceller har blivit allt vanligare i Europa...

Våren närmar sig och det är hög tid att skaffa solceller.
Sponsrad

Därför ska du satsa på solceller

Energi Solenergi håller på att bli den billigaste energikällan vi har. Detta ser vi framför allt i USA och Kina där utvecklingen går framåt i en rasande fart. Allt fler väljer att lägga om till förnybar energi med solceller.

Otovo tar hand om installationen.
Sponsrad

5 anledningar varför du ska välja Otovo som leverantör

Energi Med över 1500 installerade solcellsanläggningar till privatpersoner i bagaget är Otovo Nordens största leverantör av solceller. Här hittar du fem anledn...

Solceller producerar förnybar el.
Sponsrad

Solceller betalar tillbaka skulden till naturen

Energi Solceller är idag vår största energikälla till miljövänlig el. Här kan du läsa om vad det är som gör solceller till en miljövänlig och grön investering...