Sponsrad
Foto: Otovo
Foto: Otovo

Över 1500 levererade solcellsanläggningar i Norden!

Energi

Otovo erbjuder lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar från första kontakt till solcellspanelen sitter färdigmonterade uppe på taket. Solcellspanelerna tål svenskt väder med snö, regn och rusk.

Otovo bedömer hur många solcellspaneler du behöver

Otovo kopplar ihop dig med den installatör som är billigast i ditt område och som blivit rekommenderad flest gånger. På så vis kan Otovo erbjuda lägsta prisgaranti.

www.otovo.se skriver du in din hemadress och därefter räknar Otovo ut vad hela installationen kommer att kosta samt hur mycket pengar du sparar genom att byta till solel.

Otovo mäter hur mycket sol som kommer på taket för att bedöma hur många solcellspaneler du behöver. Detta gör Otovo genom att utvärdera hur mycket skugga som faller på taket och om taket ligger i söderläge eller norrläge och så vidare. 

AnnonsOtovo tar hand om allt

Nästa steg är att ni enas om ett bra datum för att påbörja själva installationen. Otovo ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats. Du kan själv följa hela processen via funktionen Mina Sidor.

Över 1500 solcellsanläggningar

Efter 1-2 månader från första kontakt är solcellspanelerna på plats och när solen lyser produceras förnybar el. Otovos solcellspaneler tillverkas med minsta möjliga miljöpåverkan och är framtagna för att kunna utstå kyla, regn och rusk.

Med över 1500 installerade anläggningar i Sverige och Norge är Otovo ledande totalentreprenörer av solceller för villaägare.

09 oktober 2018
Annons
Mer om Energi

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.

10 smarta knep: så sparar du energi

Energi Se upp för de värsta energislukarna i ditt hem under vintern! Vi i Villas hållbarhetsexpert tipsar om hur du sparar både energi och slantar.

Foto: Otovo
Sponsrad

Billig, egenproducerad el direkt i kontakten

Energi Solcellstekniken blir bättre och billigare för varje år och Otovo siktar på att bli framtidens ledande energiföretag med smarta, innovativa lösningar....

Foto: Otovo
Sponsrad

Solceller kapar elräkningen med en fjärdedel

Energi På sommaren producerar solcellerna mycket el. Så mycket att du ska ha råd att betala elräkningarna på vintern också. Producerar du mer el än du förbruka...

Annons

Inomhusklimatet påverkar din hälsa

Energi Bra ljus och luft är hemligheten bakom sunt inomhusklimat. Vädring, automatiserade lösningar och att anpassa sig efter årstiderna är några av tipsen. 

Egenproducerad el – en solskenshistoria

Energi Skiner solen på ditt hustak? I så fall kan det vara ett bra läge att börja producera egen förnybar el med en solcellsanläggning. Här tipsar vi...

Medlems-
innehåll

Så kan du som villaägare nyttja solens strålar

Energi Vad är skillnaden på solel och solvärme? Hur är förutsättningarna i norr respektive söder? Och hur går man som villaägare till väga för att nyttja...