Sponsrad
Du spar pengar genom att byta till solel.
Du spar pengar genom att byta till solel. Foto: Otovo

Över 1500 levererade solcellsanläggningar i Norden!

Energi

Otovo erbjuder lägsta prisgaranti och tar ett helhetsansvar från första kontakt till solcellspanelen sitter färdigmonterade på taket. Solcellspanelerna tål svenskt väder med snö, regn och rusk.

 

Otovo bedömer hur många solcellspaneler du behöver

Otovo kopplar ihop dig med den installatör som är billigast i ditt område och som blivit rekommenderad flest gånger. På så vis kan Otovo erbjuda lägsta prisgaranti.

www.otovo.se skriver du in din hemadress och därefter räknar Otovo ut vad hela installationen kommer att kosta samt hur mycket pengar du sparar genom att byta till solel.

Otovo mäter hur mycket sol som kommer på taket för att bedöma hur många solcellspaneler du behöver. Detta gör Otovo genom att utvärdera hur mycket skugga som faller på taket och om taket ligger i söderläge eller norrläge och så vidare. 



 

Otovo tar hand om allt

Nästa steg är att ni enas om ett bra datum för att påbörja själva installationen. Otovo ordnar med allt både före installationen av solcellspanelerna, under arbetets gång och efter när allt är klart och solcellspanelerna ligger färdigmonterade på plats. Du kan själv följa hela processen via funktionen Mina Sidor.

Över 1500 solcellsanläggningar

Efter 1-2 månader från första kontakt är solcellspanelerna på plats och när solen lyser produceras förnybar el. Otovos solcellspaneler tillverkas med minsta möjliga miljöpåverkan och är framtagna för att kunna utstå kyla, regn och rusk.

Med över 1500 installerade anläggningar i Sverige och Norge är Otovo ledande totalentreprenörer av solceller för villaägare.

09 oktober 2018
Annons
Mer om Energi

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.

10 smarta knep: så sparar du energi

Energi Se upp för de värsta energislukarna i ditt hem under vintern! Vi i Villas hållbarhetsexpert tipsar om hur du sparar både energi och slantar.

Testa ditt tak på otovo.se
Sponsrad

6 steg till en grönare vardag

Energi Du tittar upp mot ditt hustak. "Tänk om jag hade solpaneler där", tänker du. När den tanken slagit dig är denna 6-stegsguide till stor nytta.

Sverige är ett land med stor potential för solceller.
Sponsrad

Solceller allt vanligare i Europa

Energi Tyskarna och "Energiwende" blev startskottet på den moderna och positiva utvecklingen av solcellsindustrin. Solceller har blivit allt vanligare i Europa...

Våren närmar sig och det är hög tid att skaffa solceller.
Sponsrad

Därför ska du satsa på solceller

Energi Solenergi håller på att bli den billigaste energikällan vi har. Detta ser vi framför allt i USA och Kina där utvecklingen går framåt i en rasande fart. Allt fler väljer att lägga om till förnybar energi med solceller.

Otovo tar hand om installationen.
Sponsrad

5 anledningar varför du ska välja Otovo som leverantör

Energi Med över 1500 installerade solcellsanläggningar till privatpersoner i bagaget är Otovo Nordens största leverantör av solceller. Här hittar du fem anledn...

"Otovo svarade snabbt och gav tydliga svar"
Sponsrad

Pontus: "Det är en självklarhet att solpaneler höjer värdet på...

Energi I somras hade vi många soltimmar i Sverige och på många håll i landet var det till och med värmerekord. Sommaren 2019 förväntas bli ännu ett rekordår...