I samarbete med Kontosmart
Foto: Istockphoto

Bättre elpris går inte att hitta

Energi

Nu har du som Vi i Villas läsare chans att få landets bästa elavtal! Vi i Villas samarbetspartner Kontosmart hjälper dig ta fram dagens bästa elavtal. Och det gratis. Så ta chansen! Gå in på vår sajt och sänk din elräkning redan idag.

Av: Redaktionen, 10 oktober 2019

Bor man i villa så är oftast elen den största utgiften vid sidan om bolånen. Trots det sitter vi ofta kvar i gamla dyra elavtal som vi knappt vet priset på. Vi vet att vi borde byta, men vi orkar bara inte, det verkar ju så krångligt.

Och det är inte så konstigt. Det finns idag hundratals elbolag och att skilja dem åt är inte det lättaste. Alla trycker på att just de har den billigaste elen och bästa avtalen. Och går man in på en jämförelsesajt över elpriser så ploppar det snabbt upp hundratals olika elavtal att välja bland.

Ja det är en djungel. Men! Det finns hjälp att få. Kontosmart är en jämförelsesajt för elpriser som i samarbete med Vi i Villa nu erbjuder er läsare landets bästa och billigaste elavtal, med priser som du inte finner på någon annan jämförelsetjänst. Och du, det tar bara fem minuter att byta!

 

5 skäl att byta till Kontosmart

 

1. Du spar pengar

– Mellan 2 500 till 3 000 kronor kan du som villaägare spara årligen om du hoppar på de elavtal som förhandlas fram av Kontosmart särskilt för Vi i Villas läsare, säger Pelle Lindberg på Kontosmart. Detta räknat på en årsförbrukning på 20 000 kWh.

 

2. Du spar tid

Varför hålla på och jämföra priser och avtal hos hundratals elbolag när man direkt kan välja mellan marknadens två billigaste elavtal, ett rörligt och ett fast, båda med 12 månaders bindningstid. Att byta avtal tar bara några minuter och Kontosmart påminner dig sedan i god tid innan avtalet löper ut så att du kan hoppa på ett nytt fördelaktigt erbjudande.

 

3. Du hjälper till att pressa ner elpriset

– Ju fler vi är som går samman och köper el på det här viset ju mer press sätter vi på elbolagen. Eftersom Vi i Villas läsare är så många kan vi också förhandla fram unika och billiga elavtal för just er, erbjudanden som inte går att hitta på annat håll, säger Pelle Lindberg

 

4. Det är gratis

– Kan det verkligen vara gratis undrar många. Det kan ju inte stämma. Jo, faktiskt. Genom att vi förhandlar om priset med elbolagen och kan erbjuda hela Vi i Villas kundstock kan vi få till elavtal som är billigare än vad man kan hitta någon annanstans. Vår egen provision tas ut av elbolagen, inte av kunderna, säger Pelle Lindberg.

 

5. Lätt att välja miljömärkt

Att välja förnybar el på Kontosmart tar bara en sekund. Det är bara att klicka i att man vill ha miljöavtal så kommer elen man köper från förnybara källor som vind-, vatten- och solkraft. Kärnkraft ingår inte i miljömärkt el.

 

SÅ HÄR GÖR DU

*Klicka här och ange sen ditt postnummer.

*Du ser omedelbart dina förslag på elleverantör. Priset syns direkt så att du kan jämföra det med din nuvarande nivå.

*Välj önskat alternativ och fyll i formuläret.

10 oktober 2019 Redaktionen
Annons
Annons
Mer om Energi
Du kan enkelt hålla koll på och styra din elförbrukning genom smarta digitala eltjänster.
ANNONSSAMARBETE MED GREENELY

Så kan du sänka dina elkostnader

Energi Genom att få kontroll över din elförbrukning kan du sänka dina elkostnader. Så här gör du!

Solpaneler – passar det ditt hus?

Energi Sluttar ditt tak brant? Skuggar träden? Sådana saker avgör om solpaneler är något för just ditt hus!

7 frågor och svar om luftvärmepumpar

Energi Luftvärmepumpen är poppis, men hur funkar den, vad kostar och hur installerar man den? Här får du svar på de sju vanligaste frågorna.

Annonssamarbete

Sänk elförbrukningen i vinter med smart el

Energi Vintern nalkas och med den skyhöga elräkningar. Med smart värmestyrning kan du som husägare lätt och smidigt sänka din elkostnad utan att behöva gå runt och frysa. Elbolaget Tibber har utrustningen och erbjuder dessutom grön el till bästa pris.

Spara energi och pengar - expertråden som gör skillnad

Energi För varje grad du sänker inomhustemperaturen sparar du 5 procent av energiåtgången. Här är sju enkla knep du kan göra redan nu för att få mer pengar...

Rätt svar till elquiz

Energi Rätt svar: 1B 2B 3B 4B 5C 6C 7C 8A

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.