Sponsrad
Otovo tar hand om installationen.
Otovo tar hand om installationen. Foto: Otovo

5 anledningar varför du ska välja Otovo som leverantör

Energi

Med över 1500 installerade solcellsanläggningar till privatpersoner i bagaget är Otovo Nordens största leverantör av solceller. Här hittar du fem anledningar varför du ska gå genom Otovo när du väljer förnybar energi med solceller.

1: Erbjuder bara de bästa installatörerna 

Otovo samarbetar endast med de allra bästa installatörerna av solpaneler. Samtliga av Sveriges lokala installatörer granskas noga och jämförs innan du kommer i kontakt med den bästa i just ditt område. Otovo tar hand om det och spar dig tiden du annars hade behövt lägga ner på att ringa runt själv.

2: Använder bara den senaste tekniken 

Otovo, med Dr Andreas Bentzen i spetsen, är branschledande när det kommer till utvärdering av solpaneler. Detta görs löpande för att man hela tiden enbart ska använda den allra senaste solcellstekniken. 

3: Alltid bästa pris

Den installatör som Otovo väljer ut är den som har högst kundbetyg och lägst pris i ditt område. Detta görs i samband med att du testar ditt tak på otovo.se. Skulle någon annan leverantör skicka en offert på ett lägre pris så matchar Otovo priset och erbjuder på så vis en lägsta prisgaranti.

4: Tar ett helhetsansvar

Otovos erfarna projektledare sköter allt som har med installationen av solcellsanläggningen att göra från start till mål, utan några dolda kostnader. Detta innebär allt pappersarbete och all kontakt med installatören.

5: Trygghet med bra försäkringar

Du får omfattande och förmånliga försäkringar och garantier på solcellsanläggningen. Det gör att du kan känna dig trygg med din investering.

 

01 mars 2019
Annons
Annons
Mer om Energi

7 frågor och svar om luftvärmepumpar

Energi Luftvärmepumpen är poppis, men hur funkar den, vad kostar och hur installerar man den? Här får du svar på de sju vanligaste frågorna.

Annonssamarbete

Sänk elförbrukningen i vinter med smart el

Energi Vintern nalkas och med den skyhöga elräkningar. Med smart värmestyrning kan du som husägare lätt och smidigt sänka din elkostnad utan att behöva gå...

I samarbete med Kontosmart

Bättre elpris går inte att hitta

Energi Nu har du som Vi i Villas läsare chans att få landets bästa elavtal! Vi i Villas samarbetspartner Kontosmart hjälper dig ta fram dagens bästa elavtal....

Spara energi och pengar - expertråden som gör skillnad

Energi För varje grad du sänker inomhustemperaturen sparar du 5 procent av energiåtgången. Här är sju enkla knep du kan göra redan nu för att få mer pengar över i plånboken och samtidigt vara miljösnäll!

Spara el och pengar – 12 smarta sätt

Energi Hantera din kyl, frys, spis, tvätt-och diskmaskin rätt – här finns pengar att tjäna!

Rätt svar till elquiz

Energi Rätt svar: 1B 2B 3B 4B 5C 6C 7C 8A

Avfuktare för alla utrymmen

Energi Avfuktare hjälper dig att få bukt med fuktproblemen innan de ens hunnit uppkomma. Här visar vi hur avfuktare används i krypgrunder, torkrum, badrum och källare.

Nytändning med nya strömbrytare

Energi Ny strömbrytare kan vara en idé både ur inredningssynpunkt och för att förbättra belysningen. Här får du tips på vägen.

Först till kvarn för solcellsbidrag

Energi Nästa år kan du som vill bli med solceller få mer i bidrag – om du ansöker i tid.