Annons från Hafa
Hafa Lime består av möbel, badkar, blandare, handdukstork och duschset.
Hafa Lime består av möbel, badkar, blandare, handdukstork och duschset. Foto: Hafa badrum

Designad badrumsserie för hela badrummet!

Vitvaror badrum

Hafa Lime är en komplett serie för hela badrummet med möbel, badkar, blandare, handdukstork och duschset designad av Jordens Arkitekter.  Det moderna formspråket, detaljerna och de spännande kontrasterna i färgerna skapar en helhet som är viktig för känslan i hela badrummet.

Av: Hafa badrum, 15 augusti 2011

Lekfullhet, kvalitet och spännande detaljer är några av de saker som Jordens arkitekter fokuserade på när de skapade badrumsserien Hafa Lime för Hafa badrum. Med sitt organiska formspråk genom hela serien, passar den såväl till den som är designintresserad som till den som vill ha badrumsinredning som håller över tid.

Möbeln ingår i en serie produkter så du kan skapa en helhet i ditt badrum med matchande tvättställsskåp, högskåp samt spegelskåp. Allt finns i vit högblankt samt i wenge, som är brunsvart och har en tydlig ådring. Serien har också intressanta detaljer så som vändbara handtag, grönt fäste på handdukstorken samt grönt duschmunstycke.

 Hafa Lime finns i både brunsvart och vit högblankt. 

Jordens Arkitekter

Jordens Arkitekter är ett litet kontor med många spännande projekt, både inom inrednings- och byggnadsarkitektur. Så här säger Jordens arkitekter om sin verksamhet, ”Viktiga grundstenar i vårt arbete är glädje, kreativitet, engagemang och förtroende vilket har resulterat i många långvariga kundrelationer. Hög kvalitet är givetvis också något som vi månar om i varje projekt. Vi lägger stor vikt vid detaljerna då de skapar en helhet som är viktig för känslan i de rum vi skapar”


Detalj på handdukstorken.

 

15 augusti 2011 Hafa badrum
Annons
Annons
Mer om Vitvaror badrum

Spara energi i badet

Vitvaror badrum Badrummet är en känd energislukare, men nu dyker det upp allt fler smarta lösningar som tar hänsyn till både plånboken och miljön.

Nio önskedrömmar för badrummet

Vitvaror badrum Det är helt hopplöst! Man vill alltid, alltid göra om där hemma. Kolla bara in årets nyheter för badrummet. Vill ha!

Sätt färg på badrummet

Vitvaror badrum Oftast är det accessoarerna som får sätta färg på badrummet. Men det finns även badkar, tvättställ och wc med snygga och fräcka färger.

Tvätt och vett!

Vitvaror badrum Energisnåla och mycket bra tvättförmåga. Men sköljningen är ofta dålig. Så är läget på tvättmaskinfronten idag.