Annons från Hafa
Hafa Relax U vägghängda toalett är inte bara snygg, den är dessutom hygienisk och miljövänlig. Pris 7.495 kr.
Hafa Relax U vägghängda toalett är inte bara snygg, den är dessutom hygienisk och miljövänlig. Pris 7.495 kr. Foto: Hafa badrum

Trendigt med vägghängda toaletter

Toalettstolar

Fördelarna är många med en vägghängd toalett, bortsett från att de är snygga!

Av: Hafa badrum, 15 augusti 2011

Allt fler inser fördelarna med en vägghängd toalett. Det blir bland annat  lättare att städa och det ser snyggt och modernt ut i badrummet. 

Hafa badrum har dessutom vägghängda toaletter som ingår i en serie där du kan få badrumsmöbler och blandare i samma stil.

Design

Modellerna Hafa Moon och Relax U™ är i skandinavisk design med rena, raka linjer. De är designade och utvecklade av Venkat Tirunagaru, en av världens ledande porslinsutvecklare.

Hygien

Toaletterna har få skarvar där smutsen kan fastna vilket underlättar vid rengöring. Sedan många år tillbaka behandlas porslinet med EasyClean, det innebär att ytan på porslinet glaseras en extra gång. Den extra glaseringen täpper igen porerna i keramiken, vilket gör att ytan blir extremt slät och förhindrar att vätska, smuts och kalk tränger ner i porslinet.

Hydrodynamik

Det kanske viktigaste momentet är att hydrodynamiken, vattnets rörelse, är fulländad för bästa funktion. Toaletterna spolar rent tack vare ett optimalt vattenflöde.

Kvalité

Hafa badrum har ett av marknadens bästa spolsystem (frontmanövrerad inbyggnadscistern) som är också är av Venkat Tirunagaru. Spolsystemet har fått bäst i test i Norsk Byggforsk som utför ett av världens tuffaste tester av VVS-produkter

Miljövänligt

Toaletterna är snålspolande, välj mellan tre eller sex liter.

Lätt att hålla rent

Det säger sig själv, det är lättare att hålla rent med en fri golvyta!


Hafa Moon vägghängd toalett, pris 6.495 kr. 
(inklusive toalett, SoftClose toalettlock, spolsystem och spolknapp)

Fakta Easy Clean

Hafa MOON toalett och handfat tillverkas i porslin, som är ett levande material med lång hållbarhet. Easy Clean som är en extra glasering, utgör den sista, skyddande ytfinishen. Genom att lägga till den extra glaseringen – Easy Clean™ – har porslinet fått en rad nya positiva egenskaper. Den extra glaseringen täpper igen porerna i keramiken, vilket gör att ytan blir extremt slät och förhindrar att vätska, smuts och kalk tränger in i porslinet. Dessutom behöver du inte rengöra lika ofta för att bibehålla den naturliga glansen och renheten. Jämfört med vanligt porslin innebär det bland annat:
- Enklare att hålla rent
- Smutsen fastnar inte
- En snygg och glansig yta
- Ökad slagtålighet och hållfasthet

15 augusti 2011 Hafa badrum
Annons
Annons
Mer om Toalettstolar

Mulltoa, separett eller förbränningstoalett – vad passar dig?

Toalettstolar Letar du efter en toalett till fritidshuset, hamnar du ofta i valet mellan mulltoa, urinseparerande toalett eller förbränningstoalett. Hur fungerar de och vad kostar de? Vi jämför modellerna! 

Fixa rinnande toalett!

Toalettstolar Om det rinner vatten ur cisternen även när du inte spolar, så är det lätt att täta läckan. Läs här hur du själv klarar jobbet och får en "ny" toalett...

Allt du behöver veta om toalettstolar

Toalettstolar Trots att det kanske inte är det mest spännande ämnet man kan läsa om, är toalettstolar någonting många tar för givet. Men hur mycket vet du om toaletts...

Här är våra snuskiga badrumsvanor!

Toalettstolar Använder du toaborsten efter att du gått på toaletten? Här är våra snuskiga badrumsvanor! 

Guide: Så enkelt byter du toalettstolen

Toalettstolar En ny toalettstol kan verkligen få ditt badrum att se mycket fräschare ut. Se här hur du byter ut den gamla.

Smart och säker liten gästtoa

Toalettstolar I små utrymmen gäller det att vara kvadratsmart. Idag finns många fiffiga lösningar för din gästtoa, men glöm inte säkerheten.

Tuff tunna

Toalettstolar Extra pappersrullar är ett måste på toaletten, men de tillhör inte de allra snyggaste inredningsdetaljerna precis. Med en tuff och praktisk tunna löser du problemet.

Vägghängd wc - välstädat och vackert

Toalettstolar I Danmark och Tyskland hänger alla wc-stolar och handfat på väggen. Än har trenden inte riktigt slagit igenom i Sverige, men den verkar vara på väg.

Husets mest använda stol

Toalettstolar En dag är det dags att köpa en ny. Och som med allt annat finns det en kunskap om toan som kan vara bra att sätta sig in i innan köpet. Ulf Halldén på...